Divan hotel u Turskoj je idealna destinacija za proljetno putovanje

Divan hotel u Turskoj je idealna
destinacija za proljetno putovanje

Proljeće je vrijeme kada mnogi planiraju putovanja, a Turska se istaknula kao jedna od najpoželjnijih destinacija za odmor. Ako planirate novu avanturu u malo toplije krajeve otkrili smo jedan divan hotel. U gradu Marmaris, točnije u mirnoj uvali okruženoj borovom šumom smjestio se D Maris Bay, a unutar resorta nalazi se sve što možete poželjeti za savršen odmor. Toplo more i pješčane plaže na dodiru Egejskog i Sredozemnog mora uz raskošne unutarnje i vanjske bazene, D Maris Bay pravi je ‘biser’ na Turskoj rivijeri.

D Maris Bay: destinacija za proljetni odmor

U okviru objekta nalazi se i helidrom, a zračna luka Dalaman udaljena je oko stotinjak kilometara. Osim prirodnih ljepota koje će vas odmah očarati, D Maris Bay Hotel potrudio se da svojim gostima ostvari sve želje i potrebe kako bi putovanje u Tursku ostalo zauvijek zapamćeno. Dobro organizirana zabava, upotpunjena bogatom gastronomskom ponudom i raznim aktivnostima te wellnessom samo su djelić onoga što možete očekivati. Za više informacija svakako ih zapratite i na Instagram profilu.

Hedonizam na jednom mjestu

U svom boravku posebno će uživati ljubitelji arhitekture i dizajna, željno istražujući svaki kutak luksuznog resorta. Jesmo li spomenuli da sve sobe imaju vlastiti balkon s kojem se pogled pruža na Egejsko more? Osim turskih delicija koje ćete pronaći na svakom koraku, D Maris Bay može se pohvaliti bogatom ponudom međunarodne kuhinje.

Sigurno ste čuli za svjetski poznati i hvaljeni restoran Nusr-Et čiji vlasnik i kuhar Nusret Gokce je postao prava Instagram senzacija. Unutar D Maris Bay resorta nalazi se i fitness centar opremljen po najvišim standardima, a nakon vježbanja slijedi opuštanje u turskoj kupelji i sauni.

Naime, u suradnji s londonskim Bodyism wellnessom osmislili su Mytha Spa iz koje jednom kad uđete, nećete poželjeti izaći. Nakon spa tretmana, fine večere vrijeme je za dobar provod. Željni zabave mogu se uputiti u La Guerite u kojem partyji podsjećaju na one u Cannesu i St. Barthsu. Druženje s malo više privatnosti D Maris Bay omogućuje svojim gostima u Silence Beach-u gdje korištenje mobitela nije dozvoljeno.

Foto: D Maris Bay Hotel Marmaris

Učitati još
Zatvori