Purina hrana za sterilizirane mačke odsad u novom održivom pakiranju
Purina hrana za sterilizirane mačke odsad u novom održivom pakiranju

Purina hrana za sterilizirane mačke odsad
u novom održivom pakiranju

PURINA® PRO PLAN® hrana za sterilizirane mačke, poznata po raznolikosti okusa, u svom novom održivom pakiranju omogućuje kvalitetniji život ljubimcima i vlasnicima.

PURINA® PRO PLAN® STERILISED, vrhunska hrana za sterilizirane mačke, odsada dolazi u novom pakiranju koje se može reciklirati (pakiranja od 3 kg), dok okus i sastav hrane ostaje nepromijenjen. PURINA® PRO PLAN® hrana za sterilizirane mačke i dalje dolazi u širokoj paleti receptura i okusa, a zahvaljujući svom novom, održivom pakiranju omogućuje i vlasnicima i ljubimcima kvalitetniji život i brigu za okoliš.

„Prije gotovo tri godine, nakon poplave, pronašla sam mačića i udomila ga, a ta mi je odluka u život donijela puno dobrih stvari. Spocka sam odlučila sterilizirati, a nakon toga je prešao na hranu za sterilizirane mačke Purina Pro Plan Sterilised kako bi ostao jednako vitalan kao i prije. Osim brige za zdravlje, važna mi je i briga o okolišu pa me veseli da odsada mogu reciklirati pakiranja Spockove hrane”, izjavila je voditeljica Mia Kovačić, ambasadorica brenda PURINA® PRO PLAN® STERILISED.

purina

Znanstveno dokazano

PURINA® PRO PLAN® STERILISED nudi potpunu i uravnoteženu prehranu prilagođenu potrebama steriliziranih mačaka. Prehrambene potrebe mačke su nakon sterilizacije drugačije, a uslijed promjene hormonalnog statusa, mačka može postati manje aktivna i više zainteresirana za hranu. Sve to može dovesti do debljanja i povećati rizik od bolesti bubrega i infekcija donjeg urinarnog trakta. Upravo je zato važno steriliziranim mačkama osigurati hranu koja je posebno formulirana za njihove potrebe.

Pomoću posebno formulirane Purina hrane namijene steriliziranim mačkama, moguće je prevenirati probleme, odnosno nuspojave koji se mogu pojaviti kao posljedica sterilizacije. Sve vrste hrane iz asortimana PURINA® PRO PLAN® STERILISED znanstveno su formulirane kako bi pomogle u održavanju zdravlja urinarnog sustava i optimalne tjelesne težine. Usto, sadrže i specifične hranjive tvari koje daju dodatnu podršku zdravlju mozga, bubrega ili probavnog sustava.

Mia Kovačić i Spock - Purina ProPlan

Ista širina okusa, ista receptura

Postojeće recepture omiljene mačje hrane i dalje ostaju nepromijenjenog okusa i sastava. RENAL PLUS je suha hrana koja pomaže u održavanju zdravlja bubrega kod odraslih steriliziranih mačaka, a dolazi u dva okusa: losos i zečetina.

VITAL FUNCTIONS, suha hrana za odrasle sterilizirane mačke s ukusnim lososom kao glavnim sastojkom, kombinacija je hranjivih tvari koja uključuje arginin, omega-3 masne kiseline, vitamine B i antioksidanse za koje je znanstveno dokazano da pozitivno djeluju na mačji mozak i podržavaju njezina osjetila.

SAVOURY DUO je posebno formulirana visokoproteinska receptura za najveće gurmane među steriliziranim mačkama, s kombinacijom dvaju okusa: patka i jetrica ili bakalar i pastrva.

LONGEVIS®, suha hrana za starije sterilizirane mačke čiji je glavni sastojak puretina, produljuje zdrav životni vijek i poboljšava kvalitetu života. Tu je još i mokra mačja hrana u vrećicama koja dolazi u cijeloj paleti okusa, od piletine i puretine pa sve do lososa i oceanske ribe.

‘Svatko može odabrati najbolje za svoju mačku’

“Mačkama je važno osigurati dobro osmišljenu prehranu koja se temelji na znanosti jer je to osnova za optimalno zdravlje vaše mačke. Za sterilizirane mačke uvijek preporučujem hranu PURINA® PRO PLAN®. Dobra stvar kod ove hrane je jako široka paleta okusa pa svatko može odabrati ono što je najbolje za njegovu mačku“, rekao je dr.vet.med. Henri Hajster, veterinar iz Veterinarske ambulante za male životinje Hajster.

Purina vas poziva za učinite dobru i korisnu stvar za svoju steriliziranu mačku i od samog početka joj osigurate posebno formuliranu prehranu koja će podržati njezino zdravlje.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori