Journal Pets: Pronašli smo hotel za pse u kojem će vaš ljubimac uživati
Journal Pets: Pronašli smo hotel za pse u kojem će vaš ljubimac uživati

Journal Pets: Pronašli smo hotel za pse u
kojem će vaš ljubimac uživati

S dolaskom ljeta i visokih temperatura jedino o čemu razmišljamo većinu vremena jest kako pobjeći od gužvi i stresa i odmoriti u hladu blizu mora. Odabir destinacije prvi nam je na popisu, a nju odabiremo u skladu s onim što želimo raditi, koliko smo novca spremni utrošiti i što od destinacije točno očekujemo.

Smještaj u hotelu za pse

I dok oni bez kućnih ljubimaca bezbrižno odabiru sljedeću lokaciju, svi vlasnici pasa često se susretnu s dilemom prije godišnjeg – hoće li voditi psa sa sobom ili ga ostaviti rodbini da se nekoliko dana brinu o njemu. No ako ni to nije moguće, možete ga ostaviti na skrb u hotelu za pse ili kod dogsittera.

hotel za pse

Sigurni smo da odluka nikad nije laka. No ako na put planirate bez kućnog ljubimca, onda je dobra priprema, potraga i analiza potencijalnog hotela ključna. Pronašli smo prekrasan hotel u kojem će se vaš pas osjećati poput pravog kralja.

Boutique hotel za pse Paspalace prvi je certificirani član IBPSA-e (International Boarding & Pet Services Association) u Hrvatskoj. To im omogućava povezivanje sa svim luksuznim hotelima za ljubimce u svijetu čime su neprestano ukorak s najmodernijim trendovima i u mogućnosti su pružati vrhunsko iskustvo ljubimcima i njihovim vlasnicima. Paspalace s ponosom surađuje i s udrugom Alfa Canis koja se niz godina uspješno bavi odgojem, školovanjem i socijalizacijom pasa.

Svaki detalj Paspalace boutique hotela za pse prilagođen je psima

Ovaj boutique hotel za pse dizajniran je tako da se stvori doživljaj psećeg grada. Kućice su po veličini, uređenju i dizajnu te po svim kriterijima prilagođene ljubimcima, a iznimnu su pažnju posvetili odabiru materijala i boja te veličini apartmana kako bi im pružili udoban boravak te aktivno, sigurno i sanitarno okruženje.

Uz sveobuhvatne usluge noćenja, dnevne igraonice, uljepšavanja i opuštanja vaši će ljubimci uživati i u individualnim šetnjama te individualnom pristupu u radu, a sve to prema vašim željama.

Sve u svemu, u ovom će hotelu vaš dlakavac dobiti svu potrebnu brigu i njegu. Stoga ćete i vi i on bezbrižno uživati u odmoru.

Učitati još
Zatvori