Ovo su tri kul načina kako dočekati Novu godinu
Ovo su tri kul načina kako dočekati Novu godinu

Ovo su tri kul načina kako
dočekati Novu godinu

Pred nama je naljuđa noć u godini. Ako još uvijek nemate plan kako ju provesti, a željni ste novih, zanimljivih iskustava donosimo vam prijedlog tri vrlo osebujna dočeka. 

Doza glamura

Poželjeli ste u novu godinu ući s dozom glamura? U tom slučaju, za najluđu noć u godini rezervirajte stol za sebe i ekipu, odjenite svečani outfit i pridružite se spektakularnoj proslavi u blagdanskom ozračju kultne zagrebačke Esplanade.

Novogodišnja noć u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani i otmjenom Zinfandel’su isplanirana je do najsitnijih detalja i jamči odličan provod. Od crvenog tepiha, vrhunskog pjenušca dobrodošlice s finim zalogajima, otmjene gurmanske večere od šest sljedova delicija, pa sve do provjerenog glazbenog programa uz mnogo plesa i veselja – u Esplanadi se ništa ne prepušta slučaju. Nakon vesele noći ušuškajte se u luksuznoj sobi među mirisnim plahtama i doživite čarobno jutro s pogledom na Zagreb. Svi detalji ovog glamuroznog dočeka dostupni su ovdje.

doček nove godine
doček nove godine

Filmski doček

Filmski doček u jednom od najljepših hrvatskih kina u samom centru Zagreba, Kaptol Boutique Cinema, osigurava sada već tradicionalnu novogodišnju noć. Ove godine novogodišnji paket uključuje: piće dobrodošlice, pet filmova na program koji je podijeljen u dva dijela – prvi dio počinje i završava prije ponoći te drugi dio koji počinje nakon ponoći.

Posjetitelje čekaju čak tri pretpremijere, bogatu večeru, neograničeno konzumiranje kokica i pića za dvoranu, neograničeno piće u baru, pjenušac u ponoć, garderobu i glazbeni program. Organizatori navode kako posjetiteljima preostaje da “odjenu” osmijeh i prepuste se dobrom osjećaju, a za sve ostalo pobrinut će se kino. Više o ovom osebujnom dočeku možete doznati ovdje.

doček nove godine
doček nove godine

Pool party

Doček Nove godine na lijepom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz dobru zabavu, vodene radosti i ples više nije rezerviran samo za posjetitelje dalekih, egzotičnih lokacija. Za to su se pobrinule Terme Tuhelj koje pripremaju novogodišnji pool party na Vodenom planetu! Vodena oaza povezana unutarnjim i vanjskim bazenima posebno je mjesto gdje smijeh i zabava imaju glavnu riječ. Tu su mnogobrojne atrakcije i zone za opuštanje, a šum valova, gejzira i slapova stvara poseban ritam koji će vas pokrenuti.

Posjetitelje jedinstvenog novogodišnjeg partyja očekuje uistinu poseban provod. Od pića dobrodošlice i pjenušca u ponoć, preko all inclusive ponude pića i hrane na buffet stolu cijelu noć, sve do plesa i zabave uz Disco DJ-a – tu su svi elementi za odličnu zabavu! Više o vodenom partiju možete saznati ovdje.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori