Pronašli smo uređaje za facelift kod kuće. Zatežu mišiće, poboljšavaju cirkulaciju i pomlađuju
Pronašli smo uređaje za facelift kod kuće. Zatežu mišiće, poboljšavaju cirkulaciju i pomlađuju

Pronašli smo uređaje za facelift kod kuće. Zatežu mišiće, poboljšavaju cirkulaciju i pomlađuju

Smatrate da je vaša koža izgubila na elastičnosti, postala beživotna i siva sa vidljivim znacima bora? Medikor Beauty ima odgovor u obliku Rio Beauty Face Lift Plus i Rio Beauty Face Lift. Uređaji koriste faradizaciju i iontoforezu za lifting, toniranje i pomlađivanje lica.

Glavna razlika između dva proizvoda osim malih promjena u dizajnu su njihove funkcije. Naime Rio Beauty Face Lift Plus nudi 4 više nivoa intenziteta, funkciju masažne kontrakcije te ispušta zvučni signal kada je potrebna promjena strana lica.

Uređaj za facelifting
Rio Beauty Face Lift

Ključ je elektromišićna stimulacija

Elektromišićna stimulacija nježno zateže mišiće lica te poboljšava cirkulaciju dok upijanje kolagena i retinola smanjuje vidljivost bora. Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica. Poticanjem apsorpcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Rio Beauty Face Lift pomlađuje i zateže kožu lica, umanjuje sitne i duboke bore i poboljšava cirkulaciju. Može se koristiti na licu i vratu, kao rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje ono malo podbratka s kojim se uvijek mučimo.

Uređaj za facelifting
Rio Beauty Face Lift Plus

Kako izgleda postupak?

Na samom početku uporabe (prva 2 tjedna) za najbolje rezultate preporučuje se korištenje uređaja svakodnevno po 20-ak minuta, a kasnije po potrebi. Elektrostimulator mišića lica Rio uređaj za lifting lica ima 2 vrste tretmana za podizanje tonusa mišića, pomlađivanje lica i podizanje kože lica: faradizaciju i iontoforezu. Oblik tretmana u kojoj se koristi metoda elektrostimulacije mišića (EMS). Električni impulsi odrađuju sav naporni rad umjesto vas dok nježno podižu tonus mišića, učvršćuju opuštene crte lice, te pomlađuju kožu.

Elektrostimulacijom mišića (EMS) postiže se blaga kontrakcija i opuštanje mišića lica te njihovo podizanje, učvršćivanje i podizanje tonusa. Ovaj način elektrostimulacije među ostalim pojačava lokalnu cirkulaciju, opskrbljujući kožne stanice s više kisika, te brže uklanja toksine. Nakon toga je koža ostaje osvježena i pomlađena. Područja za tretman faradizacijom su: čelo i obrve, područje ispod očiju, obrazi, područje nosa i usana, donja i gornja usna, brada, vrat te područje iza ušiju.

Uređaj za facelifting

Iontoforeza je postupak kojim se uz pomoć struje male jakosti duboko u kožu unose djelatne tvari pripravka, te se tako koža oporavlja i pomlađuje. Ovakav način oslobađanja i apsorpcije djelatnih tvari povećava učinkovitost tretmana fokusiranih na određeno područje lica koje bi inače teško prodrle u kožu. Jednostavnost ali i učinkovitost samog uređaja omogućuju njegove brojne funkcije. To su: zvučni signal koji svakih 60 sekundi označava prijelaz na sljedeće područje lica i LCD zaslon koji prikazuje koji program učvršćivanja.

Uređaji za facelifting trenutno su na popustu

Nakon uporabe ovog uređaja osjećat ćete se i izgledati mlađe i ljepše. Kao da ste bili na face liftingu, ali bez kirurškog zahvata. A sada uz svaku kupnju beauty uređaja dobivate i Barboleta narukvicu na poklon.

Akcija 15% popusta na sve beauty gadgete Medikor Beautyja traje do kraja prosinca uz korištenje koda MEDIKORXMAS na Medikor web shopu i u Medikor storeu, Tratinska 58, Zagreb.

Pratite Medikor Beauty na Facebooku, Instagramu te YouTube kanalu.

Uređaj za facelifting
Uređaj za facelifting

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori