Nova bebica: Preslatke vijesti stižu iz zagrebačkog Zoološkog vrta
Nova bebica: Preslatke vijesti stižu iz zagrebačkog Zoološkog vrta

Nova bebica: Preslatke vijesti stižu iz
zagrebačkog Zoološkog vrta

Sunčano vrijeme namamilo je brojne šetače na ulice. Miris proljeća i cvijeća u cvatu prepravio je ulice, a vedre boje obojile su grad. Pravo je vrijeme da ovaj produženi vikend, ako ga imate, iskoristite na najbolji način. A imali išta boljeg od šetnje u prirodi? Planirate li obiteljski vikend izlet, iskoristite današnji ili sutrašnji dan za odlazak s djecom u zoološki vrt.

Foto: Zoološki vrt Grada Zagreba

Stiglo mladunče

Naime, upravo iz zoološkog stižu lijepe vijesti. Postali bogatiji za još jednog člana, maleno jare jučer je stiglo na svijet i sigurni smo da će i vas kao i vaše mališane osvojiti. Vijest je objavljena na službenoj Facebook stranici Zoološkog vrta Grada Zagreba, a mi je prenosimo u cijelosti.

Naša patuljasta koza Elena postala je mama! 🐐 ♥️

Jučer je na svijet donijela preslatko jare. Iako joj je to prvo mladunče, ona se u ulozi majke sjajno snašla. Beskrajno je brižna! Jare je odmah počelo sisati mlijeko. Pokazuje da je dobro i zdravo.

Kako njega i njegovu mamu jučer nismo željeli nepotrebno uznemiravati, tek smo jutros utvrdili da je mladunče muško. 😊

Elena i jarić smješteni su u ograđeni dio Dječjeg zooa. Kako ih se ne bi smetalo u ovom osjetljivom razdoblju, posjetitelje molimo da Elenu i mladunče promatraju s nekoliko metara udaljenosti! 🐐🌿

Ovo nas je jare sve jako raznježilo jer se osjećamo kao da je jučer bilo kada je na svijet stigla njegova mama. Ona je kod nas rođena u ožujku prošle godine. 😊

Foto: Zoološki vrt Grada Zagreba
Foto: Zoološki vrt Grada Zagreba

Budući da je blagdansko razdoblje, svakako prije odlaska provjerite radno vrijeme Zoološkog vrta.

Učitati još
Zatvori