Preslatka pasmina koju još niste upoznali

@cooper_the_cavoodle_

U još jednoj seriji zanimljivih križanih vrsta upoznajte se s pasminom cavoodle iliti cavapoo koja je spoj Cavalier King Charles španijela i pudlice, a njezin preslatki predstavnik zove se Cooper.

Cavoodle Cooper

Poznata travel i lifestyle blogerica Lauren Bullen, koju ćete prepoznati po Instagram profilu @gypsea_lust Coopera je poklonila majci za Božić prije tri godine, a kako to obično biva među istaknutim predstavnicima Instagram zajednice, Lauren je psiću otvorila vlastiti profil na kojem objavljuju samo njegove fotke.

@cooper_the_cavoodle_

Cavoodle, odnosno, cavapoo pasmina jedna je od najpopularnijih dizajnerskih pasmina u Australiji. Prepoznatljivi su po kovrčavom krznu karakterističnom za pudlice, ali svilenkastoj dlaci po kakvoj prepoznajemo kavalirskog španijela kralja Charlesa. Dolaze s raznim bojama dlake, od crno-bijele do boje kave, medeno zlatne i crvenkaste, a i veličina može varirati ovisno o tome jesu li križani s patuljastim ili toy pudlom.

Cooper pripada crvenkastoj ili ruby skupini i najčešće će se pojaviti na Instagramu kada je na čuvanju kod Lauren Bullen ili njene sestre Ellie Bullen, također poznate blogerice @elsas_wholesomelife. One će tada zabilježiti njegovu nestašnu prirodu i sve avanture na koje kreću zajedno, što pratitelji svaki put jedva dočekaju.

@cooper_the_cavoodle_
@cooper_the_cavoodle_

Foto: Instagram

0