Predivni cvjetni terariji novost su domaćeg brenda Shamai Grin

Predivni cvjetni terariji novost su
domaćeg brenda Shamai Grin

Shamai-Grin_9

Kreativke koje stoje iza brenda Shamai Grin posljednjih su dana marljivo radile na novoj kolekciji biljnih terarija. Tako će se unutar staklenki naći neke nove biljčice kao što su monstere, orhideje ili pak bonsai. Ako ste ovoga Uskrsa razmišljali o malo drugačijim cvjetnim aranžmanima, zavirite u njihovu proljetnu kolekciju i pronađite svog favorita.

Shamai-Grin_8
Shamai-Grin_11

Nova kolekcija

Dolaskom proljeća u nama se ponovo budi želja za uređenjem doma i unošenjem prirode u svaki kutak u kojem je to moguće. Ovih ćemo dana marljivo presađivati naše biljčice, razmišljati o cvjetnim aranžmanima za uskrsni stol i diviti se procvalom cvijeću i drveću u našem susjedstvu. Naše će interijere pak krasiti biljke u vlastitim ekosustavima. Biljni terariji posljednjih su godina doživjeli veliku popularnost upravo zbog svoje estetike i mogućnosti da doma ispred sebe uzgojite pravi mali ekosustav, bez straha da će vam biljke uvenuti. Idealni su i za potpune početnike te one koji nemaju previše vremena, a ni talenta za redovito zalijevanje biljaka. Shamai Grin domaći je dizajnerski duo koji izrađuje ove prekrasne terarije, a svakom novom kolekcijom posebno nas iznenade svojim raskošnim aranžmanima. Ovoga puta glavni motiv je Uskrs, a ove biljke igraju glavnu ulogu.

Shamai-Grin_10
Shamai-Grin_
Shamai-Grin_1

Jednostavno održavanje

Uz svaki terarij djevojke će vam dati i upute za održavanje istog, a napominju i podsjećaju kako ono uopće nije komplicirano. “To je zapravo pametan sistem koji je radi svega navedenog potrebno zaliti tek jednom u 8 mjeseci. Zbog količine zemlje korijenju su zadani okviri tj. granice u kojima se može razvijati te biljke radi toga ne dosežu maksimalan rast i bujanje preko staklenih posuda.” Ako želite naručiti primjerak za sebe ili kao poklon ovih blagdan,a javite se curama na njihov Instagram ili Facebook.

Shamai-Grin_2
Shamai-Grin_5
Shamai-Grin_4
Shamai-Grin_3

Foto: Shamai Grin

Učitati još
Zatvori