Najbolje ogrlice i povodci za jako stylish šetnje sa psom

Najbolje ogrlice i povodci za jako
stylish šetnje sa psom

Povodci i ogrlice su neizbježan dio ‘garderobe’ za vašeg ljubimca. Šetnje parkom ili pak putovanje svjetskim metropolama nezamislive su bez ovog funkcionalnog dodatka. Svi oni modno osviješteni koji vole biti modno usklađeni sa svojim ljubimcem brinu o tome da povodci i ogrlice ipak izgledaju i estetski privlačno.

Na Instagramu svakodnevno viđamo profile sa psićima koji žive život na visokoj nozi i nose samo najbolje. S obzirom na to da se proljeće bliži i sve više vremena ćemo provoditi na otvorenom u društvu četveronožnih prijatelja, idealno je vrijeme za potragom stylish povodaca i ogrlica za vašeg razmaženca. U nastavku smo izdvojili chic komade koji će vam uljepšati proljetne šetnje.

Povodci i ogrlice za krznene šminkere

Povodci i ogrlice za pse koje smo pronašli na Instagram profilima specijaliziranih brendova jako nam se sviđaju. Uvjerili smo se da ovi komadi, neophodni za svakog ljubimca, ne moraju biti bezlični i obični. Klasični modeli modernog dizajna dolaze s divnim detaljima. Krasi ih koža u kombinaciji s tkaninama, a divne nijanse stopit će se s dlakom vašeg psića. Povodci i ogrlice kojima nećete moći odoljeti da ih i sami modno uskladite s ljubimcem trenutno su hit.

Neke od njih možete i personalizirati što će cijeloj priči dati originalan štih. Usklađivanje outfita s mezimcem nije samo prolazan trend već sve više postaje način života, barem ako to pitate vlasnike ovih šarmantnih životinja. Šetnja parkom zasigurno neće proći nezapaženo među ostalim vlasnicima ovih umiljatih životinja, posebice onih koji vole uložiti trud da se i sami dotjeraju za izlazak na svježi zrak.

Stylish modeli za vašeg psića

Fördehund

Fördehund

Fördehund

Fördehund

Perro Collection

Perro Collection

Perro Collection

Perro Collection

 

Golden leashes

Golden leashes

Golden leashes

Dawg-swag

Dawg-swag

WildfangDogstaff

WildfangDogstaff

WildfangDogstaff

Foto: Instagram, Perro Collection, Golden leashes, Dawg-swag, WildfangDogstaff

 

Učitati još
Zatvori