Znamo gdje možete ostvariti velike popuste na sobne biljke i terarije
Znamo gdje možete ostvariti velike popuste na sobne biljke i terarije

Znamo gdje možete ostvariti velike
popuste na sobne biljke i terarije

Popularni zagrebački plant shop na Ilici 74 BILJKE.PLANTS slavi prvi rođendan i tim povodom časti! Ova zelena utopija na Ilici glavno je odredište biljkoljubaca i ponosnih plant roditelja, a ovaj vikend slavi 365 dana postojanja s popustom od 10% na sve proizvode i poklonima za sve kupce.

BILJKE.PLANTS je nastao 2020. sa željom da njegova vlasnica Ana Hrgovčić približi ljepotu i jednostavnost održavanja sobnih biljaka svima onima koji se muče i ne uspijevaju održati zelene ljubimce na životu. Iz entuzijazma i želje za širenjem znanja Ana je pokrenula brend BILJKE.PLANTS te otvorila plant shopove u centru Zagrebu i Osijeku.

Od danas do 4. ožujka BILJKE.PLANTS, specijalizirani plant shop za terarije i sobne biljke slavi svoj prvi rođendan i tim povodom časte.

 “U utorak 28. veljače mi slavimo rođendan, ali smo tim povodom odlučiti ne primati darove nego ih dijeliti. Uz tortu, šampanjac i kolače sve naše kupce očekuju prigodni poklon. Kao poklone za kupce pripremili smo malene terarije, gnojiva za njegu vrt Plantella, sobne biljke boje našeg brenda – rozne i biljke za vrt. Mi slavimo, mi i darujemo! Želimo se zahvaliti našim kupcima na vjernosti i podršci. Ovaj je brend pokrenut iz ljubavi prema biljkama i jako nam je drago da smo oko sebe okupili zajednicu koja prepoznaje ljepotu biljaka.”

Uz prigodne poklone osigurali smo i popust od 10% koji vrijedi cijeli tjedan u svim našim poslovnicama kao i na web shopu www.biljkeplants.com , a popust možete ostvariti na cjelokupni asortiman. Ako ste ovaj tjedan u centru Zagreba, između Frankopanske i Britanca, posjetite BILJKE.PLANTS i obavite shopping te zazelenite svoj dom sobnim biljkama i omiljenim terarijima.

Učitati još
Zatvori