Dobar planer zlata vrijedi: Pronašle smo one uz koje ćete lako organizirati sve svoje obaveze
Dobar planer zlata vrijedi: Pronašle smo one uz koje ćete lako organizirati sve svoje obaveze

Dobar planer zlata vrijedi: Pronašle smo one uz koje ćete lako organizirati sve svoje obaveze

Godišnji se polako bliže kraju što znači samo jedno – povratak u urede i školske klupe. Vraćamo se svojim dnevnim rutinama i obavezama. Kako bismo sve planove i zadatke izvršili na vrijeme, važno ih je zapisati. Jer kada se zareda mnoštvo obaveza, lako se desi da nešto zaboravimo. Planeri su odličan način kako sve držati na oku i zapisano na jednom mjestu. Osim što možete bilježiti svoje radne zadatke, u njima možete zabilježiti i neke svoje misli, ideje i prijedloge koje biste željeli realizirati.

planer

U nove radne pobjede krenite organizirano

Na tržištu postoji mnoštvo opcija, stoga se ponekad teško odlučiti za samo jedan. Kako biste se motivirali za pisanje, važno je odabrati onaj planer koji odgovara vašem stilu i estetici. Naime, pisanje je najbolji lijek i način za izražavanje misli, a pritom može potaknuti i vašu kreativnu stranu. Tko zna, možda vas potekne da bilježite i svoje svakodnevne dogodovštine, baš kao što smo nekada činili i u dnevnicima. Pa će vam tako ostati i trajna uspomena na lijepe trenutke.

Ponukani time, i sami smo se bacili u potragu za onim planerima koji će nam olakšati dnevnu rutinu i učiniti radni dan jednostavnijim i organiziranijim. Od art estetike, bajkovitih uveza, onih s motivima likova iz naših omiljenih crtića, pa sve do dječjih rokovnika koje bismo rado ‘ukrali’ od svojih klinaca. U nastavku donosimo sve naše favorite.

planeri

Najslađi rokovnici koje bismo rado ‘ukrali’ onim najmlađima

Počinjemo s onima najslađima koji nas svojim vizualima vraćaju u djetinjstvo. Zara Home u svojoj Back to school kolekciji ima nekoliko preslatkih bilježnica koje će vam čak i biti žao ispisati. Bilo da se odlučite za Snoopy ili Mikey planer, svojim će vas koricama uvući u doba najslađih dana djetinjstva kada smo jutra voljeli provesti bezbrižno gledajući omiljene crtiće. Na tom tragu, i Pepco je u svoju kolekciju uvrstio planere s Barbie i Harry Potter motivima. Jeste li Barbie tim ili i dalje maštate o pozivnici u Hogwarts?

Stylish planeri za sve nježne duše

Ako ste ‘nježna duša’ koja preferira nježne i neutralne dizajne, pronašli smo nekoliko planera koji će se savršeno uklopiti u vašu estetiku. Bilo da planirate vjenčanje, sljedeći sastanak ili jednostavno želite zapisati svoje misli, ovi će vas planeri osvojiti na prvu.

Business  woman

Svakodnevno se borite s pretrpanim zadacima, sastancima, poslovnim ručkovima i kavama? Znamo, znamo sve to možete zapisati i u kalendar na mobitelu, ali ako ipak volite ‘stari sustav’ i način zapisivanja bilježaka, ovi će vam planeri dobro doći da novu poslovnu godinu započnete sa stilom i organizirano -č a opet ističu vašu žensku stranu i nisu generički.

PLANER
JO&JUDY

Za umjetničke duše

Kako spojiti dvije umjetnosti – umjetnost riječi i likovnu umjetnost? Jednostavno, planeri koje smo pronašli na web-stranici MoMa, dizajn trgovine Muzeja suvremene umjetnosti savršeno spajaju likovnu umjetnost i potiču na pisano izražavanje. Vizualno primamljivi, svojim koricama oživljavaju neka od najvećih i najznačajnijih likovnih umjetničkih ostvarenja, a mi se ne možemo odlučiti koji bismo odabrali.

Ljubiteljice vintage detalja

Miris stare knjige i onaj osjećaj kada te priča već na prvu riječ odvede u sasvim drugi, fiktivni svijet jednostavno vraća u neka prošla vremena. Volite li detalje koji odišu duhom prošlog vremena, planeri koje smo pronašli sigurno će se pronaći u vašoj košarici. Već na prvi pogled, sigurni smo da ćete zamisliti da ste pisac koji jedva čeka ispisati prazne stranice nove bilježnice Nisha dnevnika.

Foto: Instagram (@nishajournals), Zara Home, Pepco, Etsy, The Content Planner, Milligram, JO&JUDY, Selectedd, MoMa Destgn Store, Pexels

Učitati još
Zatvori