Ako još niste, sad je idealan trenutak da kupite najljepši planer za 2023.
Ako još niste, sad je idealan trenutak da kupite najljepši planer za 2023.

Ako još niste, sad je idealan trenutak da
kupite najljepši planer za 2023.

Pravi ljubitelji organizacije znaju da je vrijeme za kupovinu novog planera često i prije početka nove godine, no nikad nije kasno. I dalje imate dovoljno vremena izabrati idealni planer koji će vas pratiti kroz 365 dana, uz koji ćete se potruditi da ništa ne zaboravite, gdje ćete upisivati sve zadatke, raspoređivati svoje vrijeme i koji će biti vaš suputnik kroz cijelu poslovnu i privatnu godinu.

Planeri Jo & Judy

Upoznali smo vas već s njemačkim brendom Jo & Judy koji iz sezone u sezonu lansira zaista divan uredski pribor. Od planera, bilježnica, raznih kartica, spajalica, blokova, postera i svega onoga što radni dan može učiniti malo ljepšim, nema ništa za čim nismo barem kratko čeznuli.

Jo & Judy je za novu godinu pripremio nekoliko različitih i jednako lijepih planera koji se mogu naručiti već danas. Klasični crni veliki dnevni planer formata A5 dolazi sa slovima Two Thousand Twenty Three ispisanima na koricama, a podijeljen je po mjesecima i zaista ima dovoljno stranica za sve što vam trebaBrend je poznat po svojim motivacijskim porukama koje su često dio samog planera i može ih se pronaći u unutrašnjosti.

Već nekoliko godina surađuju s njemačkom influencericom Carmushkom, što im se pokazalo kao odličan poslovni potez za cijelu bazu kupaca, ne samo njemačko područje. Iz te suradnje izlaze najljepši planeri – ovog puta trendi presvučeni jutom, manjih dimenzija, ali idealni za sve informacije koje u njih morate upisati. Na jednom je ispisana rečenica One Chapter at a Time, a na drugom crno-bijeli potezi kistom umjetnice Fulye.

Sva su tri planera već dostupna u web-shopu brenda i možete ih naručiti u Hrvatsku.

Foto: Jo & Judy Instagram

Učitati još
Zatvori