Piva na placu: Na Dolcu će se održati festival posvećen domaćem craft pivu
Piva na placu: Na Dolcu će se održati festival posvećen domaćem craft pivu

Piva na placu: Na Dolcu će se održati
festival posvećen domaćem craft pivu

Najpoznatija zagrebačka tržnica narednih će dana postati omiljena lokacija svih ljubitelja piva. Na Dolcu će se od srijede 5. do nedjelje 9. listopada održati jedinstveni pivski festival. Nova gastro manifestacija Piva na placu je festival usmjeren na promociju craft pivarstva.

piva
piva

Svoja će piva Zagrepčanima ponuditi šest pivovara: Zmajska, Pulfer, Crafter’s, Pivionica, Primarius i Houblon. Za hranu je zadužena ekipa iz Plac kitchen & grilla, restorana smještenog na donjem platou središnje gradske tržnice.

piva

Uz gastronomski, očekuje nas i zanimljiv popratni program. Za dobru atmosferu bit će zaduženo nekoliko DJ-eva, a okupljeni će u subotu nasmijati uz komičare iz Lajnapa. Od srijede do petka festival možete posjetiti od 15 do 23 sata, dok vikend program starta već u 11 sati.

Prvo je ovo izdanje festivala Piva na placu, a organizatori najavljuju kako će ga, ako postigne dobar uspjeh među posjetiteljima, iduće godine postaviti i na drugim tržnicama u Zagrebu. Više detalja dostupno je na službenoj stranici događanja.

Foto: Pexels, Unsplsh

Učitati još
Zatvori