Evo kako uspješno organizirati dobar party: Tri stvari su ključne
Evo kako uspješno organizirati dobar party: Tri stvari su ključne

Evo kako uspješno organizirati dobar
party: Tri stvari su ključne

Jeste li se zaželjeli dobrih tuluma? Mi moramo priznati kako jesmo! Posebno nas veseli što je pred nama razdoblje ispunjenoj brojnim sjajnim eventima – koncertima, domjencima, premijerama, festivalima…

Ipak, priprema dobrog partyja ponekad organizatorima može zadati sto muka. Prvo što se nameće je pitanje kako uopće organizirati dobar party. Srećom, mi ćemo ovoga puta poslužiti kao pravi as iz rukava te vam ponuditi savjete kako to učiniti.

party
party

Koja je tajna dobrog partyja?

Iza svakog dobrog partyja stoje tri stavke koje su organizatori uspjeli postići. Prva od njih je vezana za početak zabave i dolazak gostiju. Tu vrijedi takozvano Pravilo pet minuta, toliko vremena imate da osvojite njihovu pažnju i zavedete ih na prvi pogled. Prvi dojam je u ovom slučaju vrlo važan!

party

Nadalje, zabava koju priređujete mora imati svoj vrhunac. Možda na prvu djeluje čudno, no vaši uzvanici trebaju imati određenu referentnu točku jer se u suprotnom zabava u njihovom sjećanju može pretvoriti u “jednu u nizu”.

Posljednje pravilo vrlo je slično prvome. I u ovom slučaju vrijedi Pravilo pet minuta, no ono se u ovom slučaju odnosi na odlazak sa zabave. Obično procjenjujemo cijeli party po odlasku, a posljednje minute svakako upotpunjuju sliku o tome kakav je bio party koji smo pohodili.

Photo bus

Photo Bus

U ostavljanju sjajnog dojma na samom startu će vam pomoći zanimljiva scenografija i pripadajući rekviziti, a jedan od najdojmljivijih zasigurno je Photo Bus. Riječ je o VW kamperu iz 1970-ih koji je opremljen photo boothom i mini barom, što ga čini savršenim za sve vrste evenata, od korporativnih događanja, preko koncerata i piknika pa sve do čarobnih vjenčanja.

Photo Bus će postati prava atrakcija svakog događanja i svake zabave, a vama će osigurati da željeni “wow” efekt kod svojih posjetitelja ostvarite već u prvim minutama. Ovom šarmantnom i multifunkcionalnom kamperu retro prizvuka doista je teško odoljeti i pravi je mamac za poglede. Također, Photo Bus je moguće brendirati sukladno vašim željama i potrebama eventa.

Fotografije kao najbolja uspomena

Photo Bus nam ujedno omogućuje da party napustimo s vizualnim podsjetnikom, odnosno prigodnom fotografijom. Opremljen je jedinstvenim photo boothom u kojem možete pronaći rekvizite i party propse zadužene za najluđe fotke i nezaboravne uspomene. Odaberite naočale, šešir, brkove ili neki drugi rekvizit, nasmiješite se i kreirajte svoju unikatnu fotku koja će se razviti unutar 15 sekundi.

Zavirite u minibar u prtljažniku

Unikatnosti Photo Busa pridonosi još jedan dodatak koji će zasigurno oduševiti sve posjetitelje vašeg partija. Naime, u gepeku se nalazi minibar koji će gosti moći koristiti na eventu jer je opremljen svim potrebnim priborom za pravljenje koktela i usluživanje pića.

Ondje će uspješno pronaći osvježenje za vrijeme održavanja domjenka, rođendana, team buildinga ili vjenčanja. A vjerujemo kako će još dugo prepričavati navedeno iskustvo!

Veliki plus Photo Busa jest što je on u voznom stanju te dolazi direktno na adresu održavanja partyja. Također, moguće ga je iznajmiti za sve proslave diljem Hrvatske, ali i u regiji.

Više o samom Photo Busu i njegovom najmu možete saznati na službenim stranicama te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Učitati još
Zatvori