Photo Bus: Šarmantni kamper u kojem nastaju najbolje fotografije s vjenčanja
Photo Bus: Šarmantni kamper u kojem nastaju najbolje fotografije s vjenčanja

Photo Bus: Šarmantni kamper u kojem nastaju
najbolje fotografije s vjenčanja

Jesen nam i službeno uskoro stiže, no već se lagano osjeti u zraku. Dani su sve kraći, temperature su podnošljivije, a boje su čarobne. Iako su proljeće i ljeto i dalje najpopularnije sezone vjenčanja, jesen im opasno konkurira. Na kraju krajeva, koje god godišnje doba odabrali za izricanje sudbonosnog ‘Da’, najvažnije je da se dobro osjećate i zabavite. Prije svega, svi mi želimo ovjekovječiti posebne trenutke, stoga su fotografije jako važne.

vjenčane fotografije

Što je Photo Bus

Ako ste u procesu planiranja vjenčanja i odbrojavate sitno do svog jesenskog vjenčanja, imamo odličnu ideju za vas. Začinite ga detaljem koji će zabaviti sve prisutne, one male goste, ali i one starije.

Želite li na dan vjenčanja ostaviti poseban dojam, poigrajte se detaljima koji će zabaviti sveprisutne. Kabina za slikanje idealan je odabir za poseban dan. Tako je spajanjem ljubavi prema dizajnu i fotografiji nastao Photo Bus. Šarmantan, jedinstven i retro – neki su od pridjeva koji krase ovaj slatki VW kamper iz 70-ih koji je opremljen photo boothom i mini-barom, što ga čini savršenim za sve vrste evenata – a posebno za čarobno vjenčanje.

Photo Booth za ležerna slavlja u svako doba godine

Photo Booth u obliku kamperice izvrstan je odabir iz nekoliko razloga. Prvo, vama i gostima ostat će trajna uspomena, a drugo bit će to zasigurno jedinstveno iskustvo koje gosti neće uskoro zaboraviti. Iako ovakva usluga u Americi postoji već nekoliko godina, i kod nas se na vjenčanjima u posljednje vrijeme Photo Booth počeo sve češće uvoditi. U nastavku izdvajamo i zašto.

Naime, Photo Booth predstavlja foto kabinu koja omogućuje ispisivanje fotografija odmah po fotografiranju. Osim toga, fotografije možete podijeliti i na društvene mreže. Photo Booth ujedno je i vrlo praktičan. Osim što će se i oni najmlađi zabaviti, fotografije koje su snimljene u foto kabini mogu poslužiti kao zahvalnice koje po odlasku s vjenčanja možete podijeliti uzvanicima. Bit će to svakako kreativan i originalan poklon.

Nikuda bez Photo Booth rekvizita! Upravo su party rekviziti zaslužni za najluđe fotke i nezaboravne uspomene. Odaberite naočale, šešir, brkove ili neki drugi rekvizit, nasmiješite se i kreirajte svoju unikatnu fotku.

Zavirite u minibar u prtljažniku

Osvježenje u pauzama od fotografiranja pronaći ćete u minibaru koji je opremljen svim potrebnim stavkama za miksanje najdražeg koktela. Pretvorite vjenčano slavlje u nezaboravan party na kojemu će se svi dobro zabaviti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori