Journal adventski kalendar: Philips Sonicare Prestige četkica za zube
Journal adventski kalendar: Philips Sonicare Prestige četkica za zube

Journal adventski kalendar: Philips
Sonicare Prestige četkica za zube

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Philips

Philips Sonicare Prestige 9900 je pametna sonična četkica koja prepoznaje način na koji četkate zube i prilagođava se načinom rada vašim željama i potrebama. Četkicu pokreće napredna i klinički testirana sonična tehnologija, koja pokreće sve Philips Sonicare četkice. Sonicare Prestige 9900 je najnoviji model Sonicare četkice, unaprijeđen revolucionarnom i pametnom Philips SenseIQ tehnologijom. SenseIQ tehnologija prepoznaje način na koji četkate, prilagođava način rada i brine o zdravlju za vaše najbolje rezultate. Četkica je nježna za zube i desni i preporuča se svima onima koji žele očuvati i poboljšati zdravlje i bjelinu zuba i desni. Prilikom pranja zuba na Philips Sonicare aplikaciji možete pratiti vlastito pranje zubi.  Aplikacija Philips Sonicare koju pokreće umjetna inteligencija radi u savršenoj harmoniji s četkicom za zube Sonicare 9900 Prestige. Vaši podaci o četkanju uvijek su sinkronizirani pa vam je personalizirano vođenje uz pametne značajke uvijek pri ruci. Sada imate jedinstvenu priliku osvojiti upravo Philips Sonicare Prestige 9900 četkicu, jedinstven ruž za usne i ogledalce.

Journal x Philips adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Philips Sonicare 9900 Prestige četkicom za zube, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @philips_hr Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 13. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Dobitnica Philip Sonicare 9900 Prestige četkice je @maura_capolicchio_karlic – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori