Upoznajte petfluencericu, aktivisticu i kolumnisticu – čivavu Dolly Pawton

Instagram Zoo iz dana u dan sve više raste, složit će se ljubitelji životinja koji prate društvene mreže. Zanimljivo je pratiti petfluencere koji okupljaju i svakodnevno zabavljaju milijunsku publiku na svojim profilima. Za simpatične lisice, glodavce, udomljene psiće i mace  sigurno ste već čuli. Svatko od njih ima neku svoju priču koja je privukla pažnju ‘followersa’ i zaradila im titulu najutjecajnijih ljubimaca na Instagramu. Naravno da bez inicijative svojih vlasnika ovi mezimci ne bi postali petfluenceri, a čini se kako su se sasvim dobro snašli u ulozi zvijezda s one strane fotoaparata.

Čivava Dolly Pawton nije samo običan pas, jer kako stoji u opisu njezinog profila, poprilično je zauzeta u životu. Osim što svakodnevno radi na promicanju prava LGBT zajednice, piše i kolumnu za britanski Marie Claire, a uz to je i vanjski suradnik Vogue-a. Čak je i Starbucks htio surađivati s njom, a bila je i gost London Pride-a. Kako živi čivava koja ne voli gubiti vrijeme i uživa u malo drugačijim aktivnostima od ostalih krznenih četveronožaca, doznajte u nastavku.

Čivava Dolly Pawton

Mnogi će se složiti da jedino vlasnici razumiju potrebu drugih vlasnika da svoje mezimce razmaze. Neki psi zaista žive živote iz snova. Putuju i odsjedaju u najboljim hotelima, nose dizajnersku odjeću i uživaju u najkvalitetnijoj hrani. Jedna od takvih sretnica je i čivava Dolly. Može se zaključiti već iz prvog pogleda na Instagram profil da njezina vlasnica voli modu i ima smisla za pisanje. Zahvaljujući ideji i dobroj priči svoju je četveronožnu ljubimicu pretvorila u pravu zvijezdu dok svoj identitet ostavlja skrivenim. Preslatki psić plijeni pozornost gdje god se pojavi, a svaki novi dan koristi kao priliku za novu modnu avanturu. Iako je građom i veličinom malena, svojom osobnošću to nadoknađuje.

Aktivistica i kolumnistica

Zahvaljujući klikovima znatiželjnih korisnika Instagrama, čivava je ubrzo postala prava senzacija. Da je korištenje online platformi za promicanje poruka koje će služiti široj zajednici odlična stvar, prepoznala je i njezina vlasnica. Brojni strani časopisi pisali su o njoj, pogotovo nakon pojavljivanja na londonskom Pride-u. Smisao za pisanje u početku je izražavala u dugačkim captionima ispod slika, a zaintrigirala je i prestižni magazin Marie Claire. Preslatka crna čivava dobila je priliku koja se ne propušta te postala njihova kolumnistica, a za tu priliku izabrala je i prikladno ime- Dolly Pawton.

Foto: Instagram

 

 

0