Journal Pets: Proizvod koji briše suzne mrlje vaših ljubimaca u trenu

Journal Pets: Proizvod koji briše suzne
mrlje vaših ljubimaca u trenu

Određene pasmine, kao npr. pasmine Bichon Frise, Maltezer ili Shih Tzu, često razviju izražene crveno-smeđe mrlje na području ispod očiju ili oko njuškice koje odvraćaju pažnju. „Često su vlasnici pasa nezadovoljni jer pas izgleda tužno“, kaže Dario Čičin-Karlov dr.med.vet. Iako su uočljivije na psima s bijelom dlakom, ovaj estetski problem, koji je prilično čest, pojavljuje se i kod pasmina s tamnom dlakom pa čak i kod mačaka!

Tonik za čišćenje suznih mrlja domaćeg brenda Pet Secret

Suze su ključne za zdravlje očiju – pružaju im hranjive sastojke, pomažu u vidu i štite njihovu površinu. Suzne mrlje, kako zovemo ovaj tip crveno-smeđih crta, nastaju prelijevanjem suza iz psećeg oka na lice. One se mogu pojaviti ispod jednog ili oba oka. Najčešći razlozi su smanjeni odvod suza, povećana proizvodnja suza ili njihova loša kvaliteta. Kako bi u pomogao u rješavanju tog problema, prvi hrvatski brend kozmetike kućne ljubimce Pet Secret, sad je kreirao Tonik za čišćenje suznih mrlja.

Tonik koristi jedinstvenu i inovativnu formulu baziranu na prirodnim sastojcima, a namijenjen je i psima i mačkama. Pomno izabrani ekstrakti biljaka u sinergiji s hidrolatima čiste, njeguju i izbjeljuju dlaku na području ispod očiju. Uz to, oni imaju i antibakterijska i antioksidativna svojstva. Tonik za čišćenje suznih mrlja ne sadrži izbjeljivače, perokside ni bornu kiselinu pa je idealan za svakog vlasnika psa i svaku pasminu, a dovoljno je blag i za štence. Uz hrvatsku kvalitetu, sada možete reći zbogom mrljama!

Pet Secret Tonik za čišćenje suznih mrlja možete nabaviti ovdje.

Foto: Pexels, Pet Secret

Preporuka

Zatvori