Pet Secret Store – njuškice i šapice zavladale Tkalčićevom

Pet Secret Store – njuškice i
šapice zavladale Tkalčićevom

Tajna njegovanih ljubimaca je i službeno otkrivena! Prvi hrvatski brend kozmetike za njegu i zaštitu dlake i kože kućnih ljubimaca otvorio je svoja vrata. Pet Secret Store nalazi se na adresi Tkalčićeva 80.

Na vrhu Tkalčićeve ulice zavladale su njuškice i šapice brojnih pasa koji su bili gosti na otvorenju Pet Secret dućana, jer uostalom svi proizvodi i jesu namijenjeni njezi i zaštiti upravo njih samih. Tako su otvorenje, ali i cijelu još jednu pozitivnu poduzetničku priču domaće proizvodnje podržali i brojni poznati gosti iz javnosti.

Pet Secret Store – prvi hrvatski brend kozmetike

Borna Kotromanić i Stela

Lifestyle ikona i poduzetnica Borna Kotromanić je došla u društvu svoje Stele, a autorica knjige o psima ‘Bez dlake na jeziku’. Urednica portala ‘Pasji život’ Rujana Jeger u društvu svojih Pixie i Joy. Bio je tu i Oto kao najtrofejniji rotvajler u regiji, ali i mnogi drugi četveronožni najbolji prijatelji. Najviše su se razveselili pripremljenoj VAU-VAU pilećoj torti ali i vožnji Pet Secret rikšom.

Posebni gosti otvorenja bili su i psi sa svojim mentorima iz Centra za rehabilitaciju SILVER. Oni su održali i mini pokaznu radionicu kako bi svim prisutnima pokazali kako se provodi socijalizacija pasa koji nakon školovanja postaju osposobljeni rehabilitacijski psi. Otvorenje je podržao i Marko Ljutić, poznati uzgajivač Australskih ovčara te aktivan natjecatelj i predstavnik Hrvatske na međunarodnim izložbama pasa.

Brend je već osvojio vlasnike kućnih ljubimaca

Pet Secret je već prepoznat od brojnih zadovoljnih korisnika u pet shopovima i veterinarskim stanicama. Otvaranjem svog prostora žele ponuditi i dodatni sadržaj vezan uz edukacije i brojne zanimljive teme koje se nadovezuju upravo na područje njege i zaštite dlake i kože kućnih ljubimaca. Istaknuo je to na početku, u ime organizatora Hrvoje Vukov, vlasnik bloga Hlifestyle.eu s kojim brend surađuje.

Rotvajler Oto sa vlasnicom i Marko Ljutić u društvu direktora Pet Store-a

Rujana Jeger sa Pixie i Joy

Atmosfera na otvorenju bila je zanimljiva i brojnim turistima. Razigrani i veseli psi koji koriste ovu vrhunsku prvu hrvatsku kozmetiku za njegu i zaštitu od njuškice do šapice bili su pravi mamac za fotografiranje. Slatkih i slanih zalogaja nije nedostajalo tako da su psi cijelo vrijeme veselo mahali repom i zaista osjećali kako je to njihov dan. Posebna atrakcija je bio i foto kutak u kojem su se fotografirali psi sa svojim vlasnicima.

Samo najbolje za četveronožne mezimce

‘Ova priča o tajnama njegovanih ljubimaca se tek počela pričati i nakon osnovne dvije linije – AROMATHERAPY i SA PROCIJANIDIMA koje broje 13 proizvoda već se pripremaju i nove recepture. Njega i zaštita dlake i kože kućnih ljubimaca su misija Pet Secret-a.’ istaknuo je na otvorenju direktor brenda Dario Čičin Karlov.

Hrvoje Vukov i Dario Čičin Karlov

Važno je napomenuti da proizvodi nastaju sinergijom znanosti i ljubavi prema kućnim ljubimcima. Stoga ne čudi vrhunski sastav koji daje iznimne rezultate. Šamponi, regeneratori, maske, ali i balzami za njuškice i šapice kao i za specifično područje kalusa, žuljeva i odebljale kože postali su hit od trenutka pojavljivanja. Njihov tim ne planira se zadržati samo na hrvatskom tržištu, jer veliki interes i upiti stižu već i izvan granica Hrvatske. Možemo očekivati kako će ovo biti uspješna domaća priča za svjetska tržišta.

gosti iz Centra za rehabilitaciju SILVER

Pet Secret ambasadorice

 

Foto: Ivana Zadro

Učitati još
Zatvori