Naručite najbržu dostavu zdravih namirnica na svoj kućni prag

Naručite najbržu dostavu zdravih
namirnica na svoj kućni prag

Zdrava prehrana osnovni je preduvjet za dobro raspoloženje i energiju koja nam je potrebna za balansiranje između poslovnih i privatnih obavezaDan ima samo 24 sata i često u moru obaveza proleti u trenu te ne stignemo razmišljati kako tijelu priskrbiti dostatnu količinu vitamina i minerala. Na dane kada našu maksimalnu pažnju traži lista zadataka koja nema kraja, za ukusne obroke bogate vitaminima pobrinula se – Pauza! Najstariji hrvatski servis za naručivanje hrane, zdrave obroke donosi na vaša vrata dok ste rekli “integralni keks”! 

Danas je lako biti zdrav 

Osim dobro poznatog voća i povrća koje možemo kupiti u svakoj trgovini ili kod dragih kumica s placa, u zadnje vrijeme sve se više priča o superhrani. Dolazi iz engleskog “Superfood”, a označava namirnice koje su osobito bogate važnim nutrijentima te sadrže više različitih korisnih spojeva u velikim količinama čiji omjer ovisi o vrsti namirnice. Koje sve pogodnosti naše tijelo ostvaruje konzumiranjem superhrane znaju i stručnjaci iz Tvornice Zdrave Hrane, koji ovu vrstu prehrane imaju u svom asortimanu. Upravo oni simboliziraju promjenu i napredak kada je u pitanju naše poimanje prehrane, odnosno, nude zdrave namirnice koje predstavljaju svojevrsnu revoluciju u prehrani. Osim iznimno zdravih namirnica, oni daju i besplatne savjete vezano uz prehranu i zdrave obroke te osmišljavaju recepte koje potom dijele sa svojom publikom.  

Superhrana prepuna vitaminima   

Kako biste postali apsolutni vladari u svojoj kuhinji, ubacite ciklu ili koprivu u prahu u umake, tjestenine pa čak i juhe. Nakon što isprobate organski kakao u prahu, zauvijek će postati dio vaših zdravih deserata, a možete ga popiti i navečer prije spavanja ili ga dodati u jutarnji smoothie. Sve popularniji maca prah kojeg su koristile i stare Inke blagotvorno djeluje na zdravlje. Maca je posebno popularna kod zaljubljenih golupčića jer podiže libido, no ostavljamo vama da otkrijete sve njene tajne!  

Odmorite se, stvarno ste zaslužili  

Vikend je idealan za odmor od hektične tjedne rutine i savršeno vrijeme za isprobavanje zdravih namirnica kako biste otkrili što je to što vas pokreće. Preko Pauze naručite svoj zdravi obrok u nekoliko jednostavnih koraka. Otvorite  aplikaciju Pauza, upišite svoju adresu i odaberite objekte kao što su Voćarna Mali VrtSimple green by Jelena ili dućan Breza i jednim klikom omiljenu hranu dodajte u košaricu. Ostaje vam samo pričekati dostavljača te uživati u zdravom i brzo dostavljenom obroku! Kada ste se dovoljno odmorili, možete prionuti na planiranje tjedna, a u tome vam Pauza također uskače u pomoć. Na ovome servisu možete zatražiti dostavu namirnica iz trgovina poput MetroaLonije i Pande, a mislili su i na vaše kućne ljubimce. Sve za njih pronađite u pet shopu Zoo Vili, a Pauzini partneri dostavljači dostavit će im paketić sreće.  

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori