Ako nemate ni snage ni volje za kuhanje, ovi će vam restorani dostaviti omiljena novogodišnja jela

Ako nemate ni snage ni volje za kuhanje, ovi će vam restorani dostaviti omiljena novogodišnja jela

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gostionica Ficlek (@gostionica_ficlek)

Ako posljednjih dana ‘niste za ništa’, sigurno je da niste usamljeni u ovim emocijama. Teških nekoliko dana je iza nas, a obično pozitivne misli koje smo vezali uz Staru godinu i doček one Nove, sada su zasjenjene tužnim pričama koje stižu iz potresom pogođenog kraja.

Teški dani jednostavno traže okrijepu, koja će nam vratiti snagu, djelovati utješno na naš um i organizam i dati nam malo pozitivne energije koja nam je svima potrebna. Dok bodrimo i pratimo naše srčane kuhare koji ovih dana pristižu sa svih strana Hrvatske u Petrinju i okolna mjesta da bi kuhali za unesrećene, ne možemo pobjeći dojmu kako nam se spomenuti comfort food u udobnosti vlastitog doma uopće ne da raditi. Nemamo ni snage ni volje, u strahu smo od novih potresa, no u pomoć nam uskaču brojni zagrebački restorani koji na nas misle i u ovim vremenima. Za Staru godinu pripremili su dostavu jela u kojima bismo tradicionalno uživali na današnji dan – i hvala im na tome! Kratki vodič s odojkom, francuskom i sarmom donosimo vam u nastavku…

Gostionica Ficlek

Ficlek je postao sinonim za autentičnu lokalnu kuhinju, pa nas je razveselilo vidjeti da na svoje goste misli i na Staru godinu. Putem servisa dostave Wolt, Ficlek dostavlja svoju sarmu, koja za prilog ima pire krumpir. Tu su još i razna druga domaća jela koja nam svima izazivaju pozitivne emocije – na Staru godinu i bilo kojeg drugog dana. Po sarmu možete doći i pred restoran – nazovite 0994958909, rezervirajte količinu i preuzmite danas do 17h uz 10% popusta.

Restoran Vinodol

Dočekajte Novu godinu uz Vinodolov tradicionalni pečeni odojak. Naručiti ga možete na telefonski broj 014811427 ili putem Wolta, a uz njega je tu i svima nam omiljena francuska salata koju restoran Vinodol također radi po vlastitoj recepturi! Naše sugestije od drugih prigodnih Vinodol jela svakako su buncek u pecivu, štrukli, sarma, buncek, krvavice…

Restoran Tajer

Svojom sarmom s pire krumpirom pohvaliti se može i Restoran Tajer. Tu su još razna druga mesna jela, a sezonski favoriti svakako su i buncem s kiselim zeljem i restanim krumpirom, krvavice s kiselim zeljem i restanim krumpirom, kao i domaće kobasice s ribanim hrenom i karameliziranim lukom. Naručiti možete telefonom +38514453477 ili putem aplikacija Glovo, Wolt, Bolt Food.

Maredo

Putem Pauze, Bolt Fooda, Wolta i Glova, Maredo danas dostavlja kraljicu zime – naravno, sarmu. Uz nju, tu je i selekcija raznih mesnih jela, a preuzeti ih možete i pred restoranom, uz prethodnu narudžbu na telefonski broj 015555553.

Kaptolska Klet

Kaptolska Klet u dostavi putem Wolta vam omogućuje sjajna comfort jela: osim sarme s krumpirom, tu su i pečeno carsko meso, krvavice s kiselim zeljem i pire krumpirom, meso crne slavonske svinje iz tiblice, slavonski čobanac s noklicama i slično.

Foto: Vinodol, Ficlek, Tajer

Učitati još
Zatvori