Novi kraljevski božićni portret na kojem se maleni Louis najslađe smije

Britanska kraljevska obitelj predmet je fascinacije i obožavanja (ali i brojnih kritika!) već stotinama godina. Velika institucija postala je još privlačnija pojavom društvenih mreža kroz koje sami možemo zaviriti u kraljevske aktivnosti gotovo svakodnevno te popratiti gdje se nalazi koji član velike obitelji.

Božićni portret princa Williama, Kate i njihovo troje djece

Među najomiljenijima svakako su princ William i Kate Middleton, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, te njihovo troje djece: sedmogodišnji princ George, petogodišnja princeza Charlotte i dvogodišnji princ Louis. Svaki njihov korak budno se prati ponajviše zbog simpatičnih, razigranih i nestašnih klinaca koji su posebno dragi kamerama. A upravo su oni na svojem službenom Instagram profilu @kensingtonroyal objavili najnoviju fotografiju.

Blagdanska tradicija

Jedna od prilika u kojima obitelj opušteno pozira svake godine je njihov božićni portret koji se nalazi i na blagdanskim čestitkama. 2020. nije donijela nikakvu razliku – svi su ležerno odjeveni u tople džempere nasmiješeno pozirali (na najvećim osmijehom na licu malenog Louisa) fotografu Matt Porteousu na obiteljskom ladanju Anmer Hall u Norfolku.

Zanimljivo je da prošlogodišnju službenu fotografiju nisu objavili na svojem profilu, ali je zato božićna čestitka došla u obliku fotografije iz privatnog albuma.

Kraljevski obiteljski običaj je blagdane dočekati na imanju u Sandrighamu gdje se kraljici pridružuju sva djeca, unuci i praunuci, no ova će godina ipak biti specifična pa će se najstariji članovi povući u dvorac Windsor i proslaviti drugačiji Božić nego do sada. Hoće li se princ William i Kate pridružiti Kateinoj obitelji ili će ostati sami na nekom od svojih imanja, još nije poznato.

Foto: Profimedia, Instagram

0