Ljestve i ljuljačka iznad mora – nije li ovo najzabavnija morska igraonica?
Ljestve i ljuljačka iznad mora – nije li ovo najzabavnija morska igraonica?

Ljestve i ljuljačka iznad mora – nije li ovo najzabavnija morska igraonica?

Ako volite malo adrenalinske igre, a ne samo ležati na plaži, onda ste sigurno veliki fanovi skakanja u more – sa skakaonica, visokih stijena, nije važno. Hôtel du Cap-Eden-Roc na francuskoj rivijeri, omiljeno odmaralište bogatih i slavnih, ima možda najbolje rješenje za morsku zabavu.

Morska igraonica Hôtela du Cap-Eden-Roc

Radi se o konstrukciji pričvršćenoj na stijene koja se proteže nekoliko metara iznad mora i sastoji od ljestvi, ljuljačke, konopa i slično te predstavlja zabavnu morsku igraonicu. S nje možete skakati u more, ljuljati se i u svakom slučaju jako, jako dobro zabavljati, što dokazuju brojne Instagram fotografije tih trenutaka.

A post shared by David T. Saucedo (@saucedo) on

Potencijalni gosti imaju tako još jedan razlog da se vrate u ovaj kultni hotel – pogledajte koliko bi bilo super s ovih ljestvi skakati u more!

Posjetitelji koje smo proteklih godina viđali kao goste kultnog hotela uključuju cijele dinastije poput obitelji Kardashian, Hadid, Richie, Hilton, Kennedy. Sofia Richie se udala za Elliota Graingea upravo tamo, a mnogim protagonistima tako razvikanih svjetskih događanja nije bilo strano uskočiti u more baš s ove skakaonice.

A post shared by emma pierce (@pierceec) on

A post shared by Maxime (@maxeroberts) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori