Ova plisirana vjenčanica stvorena je za vjenčanje kao iz filma
Ova plisirana vjenčanica stvorena je za vjenčanje kao iz filma

Ova plisirana vjenčanica stvorena je
za vjenčanje kao iz filma

Pripremate se za svoj veliki dan no još niste pronašli THE vjenčanicu?

Haljine u obliku sirena nikako nisu u vašem stilu, a vjenčanice princeza kroja ostavljaju vas ravnodušnom?

Možda upravo španjolski brend Castellar Granados nudi inspiraciju za WOW efekt koji tražite!

Plisirana vjenčanica ostavlja bez daha

Čim je bajkovit brend posvećen vjenčanjima objavio svoju posljednju kolekciju, iz mora bijelih haljina izdvojila se plisirana vjenčanica, stvorena za vjenčanje kao iz filma.

Riječ je o vjenčanici u modelu Tina, dugačkoj plisiranoj haljini boje slonovače s V izrezom na prsima i leđima. Ključni detalj su naglašeno volumizirani puf rukavi do ispod lakta koji upadaju u oči te naglašavaju mladenkin istančan ukus za modu.

Istovremeno glamurozna i romantična, otkačena i elegantna, plisirana vjenčanica brenda Castellar Granados idealna je modna priča za mladenke koje žele iznenaditi nečim rijetko viđenim, a opet se osjećati udobno tijekom cijelog vjenčanja – kako pred oltarom, tako i na plesnom podiju.

Odmak od svadbenih klišeja

Zanimljivu vjenčanicu dizajnirala je španjolska dizajnerica Castellar Granados, koja stoji iza istoimenog brenda koji je pokrenula 2016. godine.

Svoje vjenčanice vidi kao odstupanje od klišeja – dok stvara vodi se vizijom moderne mladenke koja prati trendove, no ima snažan modni identitet.

Uz ručnu izradu i akcente koji privlače pažnju, poput zanimljivih ovratnika i puf rukava, dizajnerica pazi na proporcije ženskog tijela, kako bi svaka haljina stajala kao salivena.

Vjenčanice brenda Castellar Granados izrađene su od prirodnih materijala, najviše od svile, pamuka i lana.

Nije ni potrebno naglasiti da su mnoge španjolske mladenke izvan sebe od sreće kad dobiju termin u dizajneričinom ateljeu u Madridu, gdje se mala modna remek-djela ručno izrađuju s puno ljubavi, po njihovim mjerama.

Jednostavno savršena

Za vjenčanja na neočekivanim lokacijama, mala civilna vjenčanja, šarmantno proljetno ili glamurozno zimsko vjenčanje, u ovoj vjenčanici svaka će mladenka izgledati kao da je upravo sišla sa stranica modnog časopisa.

Učitati još
Zatvori