Destination wedding u najljepšim krajevima svijeta
Destination wedding u najljepšim krajevima svijeta

Destination wedding u najljepšim
krajevima svijeta

Dan vjenčanja jedan je od najposebnijih, a pritisak da sve prođe savršeno često prevladava situacijom. Uskladiti sve uzvanike doista je izazovan zadatak, a činjenica da ćete provesti gotovo cijelu večer u razgovoru s brojnim gostima može biti zamorna. Upravo zbog tog razloga brojni parovi biraju manja i intimna vjenčanja. Vjenčanja za najuži krug obitelji i prijatelja u kojima će svi maksimalno uživati i proslaviti vječnu ljubav. Intimna vjenčanja najčešće se često povezuju s destination wedding, točnije destinacijskim vjenčanjima.

Osim malih i intimnih vjenčanja destinacijska vjenčanja se ističu kao idealna za parove koji žele proslaviti svoj poseban dan uz najuži krug obitelji i prijatelja te se maksimalno zabaviti na divnoj destinaciji. Kada govorimo o destinacijskim vjenčanjima uvijek se ističu posebne destinacije za koje se mnogi parovi odluče. Upravo zbog toga odlučili smo napraviti kratki popis najpoznatijih lokacija za destination wedding u kojima ćete potencijalno pronaći i vlastitog favorita.

Jezero Como

Postoji razlog zašto je George Clooney izabrao jezero Como kao svoj drugi dom. Smješten u prirodi sjeverne Italije, jezero Como izgledom nedvojbeno podsjeća na mjesto iz bajke. Bilo da ste okruženi jezerom ili susjednim Alpama, posvuda ćete zasigurno imati zapanjujući pogled. Osim predivne prirodne jezero Como je idealno mjesto za naučiti više o povijesti, kulturi i, naravno, nevjerojatnoj hrani! Stoga, ako razmišljate o destinacijskom vjenčanju jezero Como morate uzeti kao opciju.

Amalfi obala

Amalfi obala poznata je po prekrasnim pogledima, srednjovjekovnim čarima i divnim malim plažama u kombinaciji s elegantnim i slatkim talijanskim ribarskim selima pastelnih boja. Upravo spoj ovih stvari čini Amalfi obalu zaista magičnom destinacijom za vjenčanje. Postoje razna mjesta duž Amalfi obale koja se ističu kao jedna od najljepših na svijetu, a samo neka od njih su Positano, Sorrento i Ravello.

Toskana

U srcu Italije nalazi se prekrasna regija Toskana, od chic hotela, neobičnih vila do luksuznih odmarališta, u Toskani nalaze se neka od najboljih mjesta za vjenčanja u Italiji. Valoviti toskanski brežuljci, šarmantne građevine i prekrasni vinogradi, mir i romantika čine vjenčanje ovdje čarobnim iskustvom.

Sevilla

Sevilla je savršen grad za sve parove koji znaju cijeniti povijest i arhitekturu. Od velebnih palača i visokih crkava do unikatnih hacienda, pronaći ćete sve u ovoj regiji. Iako je grad tijekom godina uveo moderne detalje, turisti i lokalno stanovništvo i dalje mogu uživati u većini izvornih popločanih ulica koje su još uvijek ostali netaknuti. Postavljeni pored drevnih građevina, služe kao topli podsjetnik da neke stvari s godinama postaju bolje. Bogata povijest ovaj grad čini idealnim za destinacijsko vjenčanje.

Jug Francuske

Jug Francuske oduvijek se ističe kao jedno od najljepših mjesta na svijetu. Duga zelena prostranstva, netaknuta priroda, odlična hrana i vino ističu ovo mjesto kao idealno za posjet. Osim turističkog odlaska, ovaj dio Francuske ističe se kao idealan za vjenčanja bilo kakvog tipa.

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori