Intimno vjenčanje u gradskoj vijećnici koje dokazuje kako je manje uistinu više
Intimno vjenčanje u gradskoj vijećnici koje dokazuje kako je manje uistinu više

Intimno vjenčanje u gradskoj vijećnici koje dokazuje kako je manje uistinu više

U posljednjih nekoliko godina mala i intimna vjenčanja postaju sve popularnija. Jedna od najvećih prednosti malih vjenčanja upravo je činjenica da ste okruženi zaista najužim krugom vama bliskih ljudi i da je atmosfera u potpunosti opuštena. Čarolija intimnih vjenčanja leži u tome da zaista možete uživati u vašem posebnom danu bez nepotrebnog stresa, a opet su uz vas vama najbitniji ljudi. Mala i intimna vjenčanja itekako mogu izgledati chic, a dokaz tome je i vjenčanje američke influencerice Tiffany Wang.

Intimna ceremonija u krugu najuže obitelji

Tiffany i njezin partner ovog tjedna ovjekovječili su svoju ljubav u San Francisco gradskoj vijećnici u krugu svojih roditelja, a veliko slavlje planirano je tek za 2024. godinu. Tiffany se odlučila za jednostavnu, ali prekrasnu svilenu haljina koju potpisuje brend Shona Joy. Možemo reći kako je cijela pažnja bila skrenuta na veo brenda Jennifer Behr koji je cijelu kombinaciju savršeno ukalupio. No, nama su posebnu pažnju privukle rukavice koje su cijeloj kombinaciji dale mladenački i moderan look. Rukavice potpisuje brend Untamed Petals by Amanda Judge, a ako ste u potrazi za divnim modnim dodacima koje će vašu vjenčanu kombinaciju upotpunit ove rukavice se čine kao idealan odabir.

Vjenčanje Tiffany Wang dokaz je da intimna gradska vjenčanja itekako mogu biti chic, a spoj gradske vreve i elegantnog wedding looka dobitna je kombinacija. Pogled na divan wedding look Tiffany Wang i nekoliko lijepih trenutaka s njezinog vjenčanja donosimo u nastavku.

Foto: Instagram (@tiffwang_)

Učitati još
Zatvori