Najbolji ljetni vodič po Hrvatskoj

Najbolji ljetni vodič po Hrvatskoj

vodič

Dubrovnik

Počinje još jedna turistička sezona u Hrvatskoj, a iz godine u godinu vidimo kako interes turista iz cijelog svijeta za našu zemlju raste. I ne pokazuje znakove stajanja. Upravo zbog toga se svi davatelji usluga moraju razvijati usporedno s rekordima u brojevima noćenja koji se probijaju svakog ljeta.

Već dugo nije dovoljno oslanjati se samo na more i plaže čija je dostupnost sada već imperativ. Turisti traže druge sadržaje, nova iskustva, nešto što će umjesto suvenira moći ponijeti nazad kući. Traže sjećanja o kojima će pričati, zbog kojih će se vraćati i svim svojim prijateljima ih preporučivati.

Dubrovnik

Dubrovnik

Svoju ponudu šire svi gradovi i sve regije, pružajući stranim turistima, kao i onim domaćim, dovoljno intrigantnih zanimljivosti. Od Zagreba pa sve do Dubrovnika, duž cijele obale, već je sada dovoljno sadržaja za čije isprobavanje bi vam trebalo cijelo ljeto.

Platforma Priceless Croatia kao ljetni vodič

No kako se snaći u moru stvari? Sistematiziran pogled na posebna ljetna iskustva ove je godine korisnicima svojih kartica omogućio Mastercard®.

priceless-croatia-neretva-2

Kao novi ljetni vodič kroz vruće mjesece diljem Hrvatske može vas voditi Priceless Croatia. Radi se o internetskoj stranici koja korisnicima Mastercard kartica pruža različite mogućnosti – jedinstvena iskustva, povlašteni pristup događajima te posebne ponude trgovaca kroz razne hrvatske gradove.

Hrvatska je najnovija destinacija u sklopu platforme Priceless® Cities, globalnog vodiča po svjetskim gradovima na kojoj korisnici Mastercard kartica uvijek mogu pronaći zanimljive pogodnosti. Drugačija je od ostalih internetskih stranica vezanih uz putovanja jer uz prijavu korisniku daje pogled iza kulisa, mjesto u prvom redu, osobna iskustva i ulaznice za najiščekivanije događaje.

Biševo

Modra špilja, Biševo

Priceless Croatia (www.priceless.com/croatia) nije čak namijenjena isključivo turistima. Ona će korisnicima Mastercard kartica ponuditi jedinstvenu priliku za povezivanje s gradovima u kojima žive i u koje putuju. Sadržaj, posebno razvijen ove godine, bit će dostupan širom zemlje, a naglasak će biti na ključnim turističkim destinacijama do 30. rujna.

Što raditi posjetite li jedan od većih gradova u Hrvatskoj samo na jedan vikend, doznajte u našim vodičima. Zagreb, Osijek, Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Umag, Rijeka, Šibenik, Zadar, Split, Dubrovnik i njihove okolice itekako će živjeti ovog ljeta, a mi otkrivamo što vidjeti, što raditi, gdje jesti i gdje odsjesti!

Ponude uz koje odmor u Hrvatskoj postaje nezaboravan

Trenutno korisnici Mastercard kartica koji posjete Priceless Croatia i prijave se, mogu birati između 9 posebnih iskustava i 8 zanimljivih ponuda. A ta će brojka samo rasti tijekom ljeta. Izdvojili smo naš top 5 iskustava, no to je samo mali dio svega onog što će Priceless Croatia ovog ljeta ponuditi. Odgovor na pitanje “što raditi danas?” pronađite na službenoj stranici.

Dolina Neretve

Dolina rijeke Neretve

1. Na našem broju jedan je intimna, privatna tura brodom prema otoku Biševu, posjet Modroj i Zelenoj špilji te ručak u restoranu Palmižana Meneghello na Paklinskim otocima. U paket je uključeno i opuštanje na otoku Budikovac kao i stajanje u Hvaru prije povratka u Split.

2. A možda vas zanima privatna tura rijekom Neretvom uz istraživanje očaravajuće prirode i kušanje kulinarskih poslastica? Doznat ćete kako je izgledala plovidba u tradicionalnim čamcima, isprobati autohtone kulinarske delicije i vin, posjetiti Arheološki muzej Narona i obići Prirodoslovni muzej Metković.

3. U potrazi za najboljim partyjem korisnici Mastercard kartica mogu zaviriti iza scene festivala Ultra Europe i družiti se sa svjetski poznatim DJ-ima u Splitu. Iskustvo uključuje trodnevnu VIP ulaznicu, ulazak u backstage, VIP mjesto, priliku za fotografiranje s DJ-ima i još brojne zanimljivosti.

Ultra Europe

Ultra Europe

4. Najfiniji gastronomski užici čekaju u Istri, u šarmantnom restoranu Zigante gdje ćete doznati sve o tartufima. Osim jedinstvenog jelovnika, Zigante također nudi smještaj u obnovljenoj istarskoj kamenoj kući. Uz degustaciju tartufa, korisnici Mastercard kartica mogu dobiti i školu kuhanja za 2 osobe s poznatim kuharom Damirom Modrušanom.

5. Posebna tura Dubrovnikom koja nadilazi uobičajene turističke rute još je jedno od posebnih iskustava. Doživite duh prošlosti kroz labirint uskih ulica i malih trgova uz privatnog vodiča. Otvorit će vam se fascinantni pogledi posve neočekivano, a otkrit ćete i skrivene dragulje koje ne možete pronaći u turističkim vodičima.

Restoran Zigante

Restoran Zigante

Učitati još
Zatvori