Journal Pets: Kreirajte i vi personalizirani i minimalistički portret svog ljubimca

Brend My Pet Posters, sa sjedištem u Stockholmu, pokrenuo je preslatku novu suradnju s umjetnicima i u svoju ponudu uveo jednu novu inovativnu značajku. Naime, vlasnici kućnih ljubimaca im sad mogu poslati fotografiju svog ljubimca i dobiti u potpunosti personalizirani portret. Na temelju fotografije, ilustrator u suradnji s brendom izrađuje jedinstveni portret kućnog ljubimca za svakog kupca.

Od početka 2019. godine, My Pet Posters nudi ručno nacrtane ilustracije pasa, mačaka i malih životinja, koje se zatim personaliziraju na osnovu imena ljubimca, datuma rođenja i osobnosti. Sada uvodi novu, dodatnu značajku kako bi njihovi posteri postali još personaliziraniji nego prije. Tvrtka s posterima sada započinje novu suradnju s nadarenim ilustratorima kako bi kupcu omogućila potpuno jedinstvene portrete.

Suradnja s novim umjetnicima nudi kupcima tri različita umjetnička stila na izbor. Jednom kad kupac odabere željeni stil i na web stranicu My Pet Posters uploada fotografiju svog ljubimca, jedan od ilustratora tvrtke preuzima izradu portreta kućnog ljubimca. Kao i prije, ilustracija se još uvijek može personalizirati imenom ljubimca, datumom rođenja i karakternim osobinama. Potom se ilustracija printa i isporučuje u obliku visokokvalitetnog postera, otisnutog na premium mat papiru.

Misija stvaranja novih prilika za posao za neovisne umjetnike

Razvili smo novu značajku kako bismo jedinstvene portrete učinili dostupnijima i istovremeno stvorili nove mogućnosti za posao za neovisne umjetnike. Počinjemo s lansiranjem tri nova umjetnička stila, tri različita umjetnika, od kojih kupac može izabrati. Ovo je prvi korak u našoj misiji da i u budućnosti ponudimo više“, kaže Josefine von Heidenstam, osnivačica brenda.

My Pet Posters osnovali su i stvorili švedski par Josefine i William von Heidenstam. Od 2019. godine ovaj brend izrađuje personalizirane postere s likovima kućnih ljubimaca sa skandinavskim i minimalističkim dodirom. Svaki je rad jedinstven, ručno ilustriran i tiskan u Stockholmu u Švedskoj.

Brend nudi distribuciju diljem svijeta, a svoj poster možete naručiti već danas putem njihovog web shopa.

Foto: My Pet Posters

0