Ukrasite dom personaliziranim posterom s likom i imenom vašeg ljubimca

@mypetposter

Što kažete na ideju da lik svog ljubimca ovjekovječite jednim personaliziranim posterom? Startup tvrtka s adresom u Stockholmu dizajnira jako cool ilustracije, prilagođene vašim željama. Kako je nastala ideja za pokretanje brenda My Pet Posters? Josefine Wikström Nilsson i William von Heidenstam zajedno su, inspirirani hashtagovima na društvenim mrežama i naravno – ljubavi prema psima i macama 2019. krenuli u realizaciju.

Izrađeni su u prepoznatljivom skandinavskom, minimalistički stilu pa će se uklopiti kamo god ih stavili. Birate okvir, stil, boju, pasminu i dodajte ime, a unikatni print poster u kratkom će vremenu stići na vašu kućnu adresu.

Skandinavski startup My Pet Posters

@mypetposter

Josefine je nekoliko godina radila u industriji dizajna interijera, a po struci je grafička dizajnerica. Osluškujući potrebe klijenata i radeći na brojnim projektima primijetila je da personalizirati prostor žele svi, ali ne znaju kako. Njezin zaručnik također voli crtati i još k tome je strastveni ljubitelj životinja. Tako je predložio da isprobaju s ‘pilot’ kolekcijom print postera i odaziv je bio iznenađujuće pozitivan. Iscrtao je prve skice za My Pet Poster i objavio ih na društvenim mrežama, prve narudžbe brzo su počele stizati u komentarima.

Print posteri s likom ljubimca

Ohrabrenje za pokretanje startupa došlo je s društvenih mreža. Naime, par je pokrenuo javno glasanje na Facebooku i u grupama ljubitelja životinja. Zahvaljujući njima, doznali su koje pasmine su najpopularnije i najtraženije te su krenuli s prvim print posterima. Trenutno na My Pet Poster web-shopu možete pronaći četrdesetak ilustracija pasa, mačaka i manjih kućnih ljubimaca, a uskoro će se paleta proširiti i na ostale mezimce

@mypetposter
@mypetposter
@mypetposter

Foto: My Pet Poster, Instagram (@mypetposter)0