Motiv ananasa ovaj mjesec nosimo na razne chic načine
Motiv ananasa ovaj mjesec nosimo na razne chic načine

Motiv ananasa ovaj mjesec nosimo
na razne chic načine

Kada su u pitanju ljetne modne kombinacije, dozvoljeno je sve. Vrijeme je to kada smo ležerniji, opušteniji i bezbrižni. Tada najčešće posežemo za casual izdanjima koja su specifična za vruće i sunčano vrijeme.

Motiv ananasa kao chic modni dodatak

Biramo odvažne krojeve i uzorke kao i tropske motive. Među ljetnim uzorcima svakako se ističe onaj s motivom ananasa. Izvrsna ljetna kombinacija žutih i zelenih tonova istaknut će preplanuli ten, kao i podići cijeli outfit.

Majice, haljine, marame, badić ili luftić svašta može imati motiv tog slasnog i osvježavajućeg voća kojeg krasi specifičan oblik i prepoznatljivo lišće. Naravno, možete ga kombinirati i s drugim sličnim motivima – složite vlastiti modno-voćni mix.

Detalji koji će podići cijeli outfit

Bedževi, kape, marame, sve su to detalji koji će lijepo zaokružiti cijelu kombinaciju. Pronašli smo nekoliko fora detalja s kojima ćete sigurno privući pažnju.

Sve što vam treba za ljetni party

Ljeto je vrlo jedinstveno godišnje doba kada smo skloni grickati svježe voće i povrće puno više nego ostatak godine budući da je osvježavajuće i lagano. S druge strane, volimo večernja druženja s prijateljima, pogotovo u dvorištu ili u stanu pa često pripremamo večere. Oživite svoju ljetnu zabavu s prijateljima uz dodatke od ananasa.

Možete pripremiti voćnu salatu, napitke ili sladoled od ananasa. Dodajte k tome slamke, čaše i tanjure u obliku ovog voća i spremni ste za ljetni kućni party.

naočale
Amazon

Chic i na plaži

Pripremate li se za noćno kupanje, uzmite sa sobom luftić u obliku ananasa i odjenite badić s motivima. Ako imate kućnog ljubimca, ne brinite – i za njega se nađe pokoja fora sitnica.

Foto: Pexels, Amazon, Etsy

Učitati još
Zatvori