Purina i Journal.hr sinoć su dodijelili #WeAreBetterWithPets nagrade

Purina i Journal.hr sinoć su dodijelili
#WeAreBetterWithPets nagrade

Sinoć je održano jedno jako lijepo druženje. Purina i Journal.hr okupili su kućne ljubimce i njihove vlasnike na dodjeli nagrada #WeAreBetterWithPets. Nagrade su dobili najzaslužniji za stvaranje boljeg svijeta kućnih ljubimcima u 2018. godini. Zdenka Kovačiček, Nikolina Raček i tim Hrvatske gorske službe spašavanja iz Karlovca  osvojili su nagrade za poseban doprinos.

#WeAreBetterWithPets je nagrada kojom Purina već drugu godinu zaredom daje priznanje onima koji su svojim djelovanjem doprinijeli boljoj kvaliteti života kućnih ljubimaca. Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: Javna osoba – entuzijast godine, Entuzijast godine te Posebna nagrada.

#WeAreBetterWithPets nagrade

Tatjana Jurić

Lana Tomičić, voditeljica razvoja za Purinu u Hrvatskoj izjavila je da se prema procjeni Udruge Indigo u Hrvatskoj u prošloj godini na ulicama našlo 15 000 pasa. Stručnjaci za proizvodnju hrane za kućne ljubimce, predano rade na tome da podrže inicijative ljudi i udruga koje brinu o životinjama i čine njihov svijet ljepšim. Purina promovira odgovorno vlasništvo i udomljavanje. Nagrada #WeAreBetterWithPets jedan je od načina na koji to i čine.

Sretni dobitnici s ljubimcima na eventu

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica

Ove godine nagrada Javna osoba – entuzijast godine pripala je jazz divi Zdenki Kovačiček. Ona je veliki broj koncerata održala upravo u svrhu prikupljanja pomoći manje sretnim životinjama. Nikolina Raček pak vlastitim financijskim sredstvima spašava životinje pronađene na ulici. Brine o pronalasku njihovog novog doma te je pobjednica kategorije Entuzijast godine. Posebna nagrada pripala je spasilačkom timu Hrvatske gorske službe spašavanja Karlovac. Naime, oni imaju preko 1.000 intervencija godišnje od kojih se veliki broj odnosi na spašavanja života. U većini potraga i spašavanja, spasioci se oslanjaju na svoje najvjernije članove tima– pse.

Tko je sve podržao hvale vrijednu manifestaciju?

Dušica Bojić, Zdenka Kovačiček i Lana Tomičić

Na događanju su bili prisutni i predstavnici udruge Indigo te glumci kazališta Mala scena. Zajedno s Purinom, oni kroz edukativni projekt pazi.mazi.voli promoviraju udomljavanje napuštenih životinja. Također održavaju i edukacije javnosti o odgovornom vlasništvu prema kućnim ljubimcima. Dodjelu nagrada nisu propustile ni brojne poznate ličnosti poput Antonije Blaće, Marijane Batinić, Petre Kurtele, Tatjane Jurić, modnog dvojca Elfs.

Ana Maria Ricov

Antonija Blaće

Antonija Blaće

#WeAreBetterWithPets globalna je inicijativa Purine koja je brzo dobila veliki broj poklonika koji svoju ljubav prema ljubimcima iskazuju i na Instagramu pod istoimenim ‘hashtagom’.  Ukucajte ga u tražilicu jer već broji preko 30 tisuća objava koje vjerno prikazuju sreću vlasnika i njihovih kućnih ljubimcima.

Petra Kurtela

Lana Tomičić, voditeljica razvoja Purina Hrvatska

Marijana Batinić

Zdenka Kovačiček

Nikolina Raček

HGSS Karlovac

 

Purina statue

Purina tim s dobitnicima

Zdenka Kovačiček

Puklavec Family Wines

Purina tim

Foto: PR

Učitati još
Zatvori