Netflix potvrdio: Henry Cavill dobit će zamjenu u četvrtoj sezoni serije ‘The Witcher’
Netflix potvrdio: Henry Cavill dobit će zamjenu u četvrtoj sezoni serije ‘The Witcher’

Netflix potvrdio: Henry Cavill dobit će zamjenu u četvrtoj sezoni serije ‘The Witcher’

Uoči izlaska treće sezone, Netflix je službeno najavio da će se snimati i četvrta sezona serije The Witcher. Međutim, ono što je važno za spomenuti, dolazi do promjene glumačke postave. Glavna uloga, koju je do sada imao Henry Cavill, pripala je Liamu Hemsworthu.

Nakon tri sezone avanture kao Geralt od Rivije, Cavill je putem Instagrama objavio da će predati svoj mač novom Witcheru. Umjesto Cavilla, Liam Hemsworth će utjeloviti Bijelog vuka u 4. sezoni, donoseći novi pogled na lik.

Henry Cavill
Profimedia

Putovanje Geralta od Rivije

Oba su se glumaca oglasila na svojim Instagram profilima i iznijeli stavove o ovoj promjeni. Cavill je izjavio kako je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo “ispunjeno i čudovištima i avanturama“.

“Moje putovanje kao Geralta od Rivije bilo je ispunjeno i čudovištima i avanturama, i nažalost, odložit ću svoje mačeve za 4. sezonu”, rekao je Cavill. „Umjesto mene, sjajan gospodin Liam Hemsworth preuzet će plašt Bijelog vuka. Poput najvećih likova iz knjiga, predajem baklju s poštovanjem prema vremenu provedenom utjelovljujući Geralta i s entuzijazmom gledam na Liamovu interpretaciju ovog najfascinantnijeg čovjeka. Dragi gospodine Liam, ovaj lik ima prekrasnu dubinu, uživajte u ronjenju i promatranju onoga što pronađete.”

Henry Cavill
Profimedia
Henry Cavill
Profimedia

Igrajući Geralta, Cavill se pokazao kao savršen izbor za ovu ulogu – unoseći svoju ljubav prema video igrama, uključujući i franšizu igrice ‘The Witcher’. Njegov glumački performans uvelike je pridonio uspjehu Netflixove serije. Koliko je zaposlen i uključen u glumačkim vodama dokazuje i činjenica da je potvrda o njegovom odlasku iz serije došla nedugo nakon objave da se vraća ulozi Supermana u DC-jevim budućim filmovima.

Mač je predan

Hemsworth se također oglasio na Instagramu te je objavio kako je i prije bio obožavatelj Witchera, ali i Cavilla.

“Kao obožavatelj Witchera presretan sam zbog prilike da igram Geralta iz Rivije. Henry Cavill je bio nevjerojatan Geralt i počašćen sam što mi predaje uzde (…). Henry, godinama sam tvoj obožavatelj i nadahnulo me ono što si donio ovom voljenom liku. Možda moram ispuniti velika očekivanja, ali uistinu sam uzbuđen što ću zakoračiti u svijet The Witchera.”

Snimanje treće sezone serije ‘The Witcher’ počelo je ranije ove godine, a planira se da će početak emitiranja na Netflixu biti u ljeto 2023. Dotad, pogledajte trailer za 2. sezonu koju u cijelosti možete pogledati na Netflixu.

Foto: Instagram, Profimedia, Youtube

Učitati još
Zatvori