Uskoro se otvara najveća Harry Potter trgovina na svijetu

Uskoro se otvara najveća Harry
Potter trgovina na svijetu

Najveća Harry Potter trgovina na svijetu službeno se otvara 3. lipnja u New Yorku! Riječ je o jedinom službenom Harry Potter flagship storeu, a nalazi se pokraj slavne zgrade Flatiron na Manhattanu. Obožavatelji priča o slavnom čarobnjaku ovdje će pronaći najveću kolekciju Harry Potter i Fantastic Beasts proizvoda, od čarobnjačkih štapića do rijetkih kolekcionarskih predmeta.

Harry Potter store u New Yorku

Harry Potter flagship store se proteže na 1.900 kvadratnih metara i ukupno tri kata. Unutra vas čeka 15 različitih tematskih područja s raznim magičnim elementima, od kojih mnogi nisu dostupni ni na jednoj drugoj lokaciji, poput interaktivnog stola s čarobnim štapićima gdje ih možete testirati. Moći ćete vidjeti i originalni Harryjev štapić iz Harry Potter filmova, baš kao i Ronov, Hermionin i onaj profesora Dumbledorea. Tu je i originalna Zlatna zvrčka, Harryjeva metla, dnevnik Toma Riddlea i još mnogo drugih predmeta.

Posjetitelji će zasigurno uživati i u jedinstvenim iskustvima virtualne stvarnosti. Jedno će vas odvesti na putovanje oko Hogwartsa, a drugo će vam omogućiti da letite na metli iznad rijeke Temze u Londonu. U trgovini će biti izloženi i jedinstveni predmeti koje ćete moći kupiti. Iako će većina biti dostupna samo za kupnju u trgovini, ograničenu količinu predmeta već sada možete pronaći u Harry Potter web shopu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Potter Store New York (@harrypotterny)

S obzirom da mnogi od nas neće tako skoro do New Yorka, super je vijest da uskoro kod nas kreće Harry Potter izložba o kojoj više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori