Journal.hr adventsko darivanje: 2 tretmana s novim SkinPen uređajem u Poliklinici dr.Jakić

Journal.hr adventsko darivanje: 2 tretmana s novim SkinPen uređajem u Poliklinici dr.Jakić

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana, sve do kraja godine, moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite 28. poklon u kalendaru – tretmane s novim SkinPen uređajem u Poliklinici dr.Jakić

Idealno je vrijeme da se posvetite sebi i njezi kože, a kako volimo isprobavati nove revolucionarne tretmane, onda smo se uputili u na novu lokaciju prestižne Poliklinike dr.Jakić koju obožavaju mnoga domaća poznata lica. Dr.Jelena Jakić velika je pobornica neinvazivnih metoda pomlađivanja – naglasak je na prirodnom, njegovanom i zdravom izgledu kože.

Budući da pratimo slavnu Victoriju Beckham na Instagramu, koja je prije par dana objavila na svojem storiju snimku tretmana s najnovijim SkinPen Precision, odmah smo poželjele probati isto! Srećom, sada je to moguće i u Zagrebu i to upravo na adresi Kraljevićeva 24 u Maksimiru.

Riječ je o SkinPen Precision uređaju – novom, boljem i djelotvornijem! SkinPen Precision je precizan mikromehanički uređaj koji potiče remodeliranje kože tretirajući ožiljkasto tkivo uključujući akne i kirurške ožiljke, a može se koristiti i za općenito pomlađivanje kože u svrhu smanjenja finih linija, bora, pigmentacije i cjelokupnog izgleda kože.

Tretman uređajem SkinPen izvodi se na minimalno invazivan i precizan način uz upotrebu sterilnih mikroiglica na vrhu uređaja. Jedna sretna čitateljica Journal.hr-a će iz prve ruke isprobati SkinPen Precision, jer Poliklinika dr.Jakić poklanja dva tretmana.

Journal.hr x Poliklinika dr.Jakić giveaway

Sve što morate napraviti kako biste osvojili tretman sa najnovijim SkinPen Precision je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @poliklinikadrjakic Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 28. prosinca 2020. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @netaaxoxo – čestitke!

Foto: Mario Poje, Poliklinika dr.Jakić

Učitati još
Zatvori