Imamo prijedloge što raditi kod kuće ako ste u izolaciji

Imamo prijedloge što raditi kod
kuće ako ste u izolaciji

Pandemija je na vrhuncu i zaraženost je visoka, stoga su mnogi od nas završili upravo kod kuće s toplomjerima umotani u dekice. Ako imate sreću i nemate jako teške simptome onda čak to vrijeme koje ste primorani biti kod kuće možete iskoristiti za neke druge stvari. Kako bi se organizam oporavio, a vi što prije stali na noge važno je mirovati i dobro se odmoriti. Donosimo prijedloge što raditi u izolaciji.

Neka mozak radi

Iako nije neki “najtraženiji” savjet, možda će vam pomoći da se osjećate barem malo korisno, ako su dani pred vama osuđeni na mirovanje. Imate li zadatak koji “vučete” već dugo? Nešto s to do liste stalno prebacujete jer jednostavno nikada nemate vremena? Sad je idealno vrijeme da se tomu posvetite kako treba. Ako radite od doma iskoristite to vrijeme kako bi sistematizirali posao i držali korak kako ne biste bili u prevelikim zaostacima. Naravno, ako ste u mogućnosti ne raditi, onda nemojte. Tijelo će vam biti zahvalno na odmoru.

Vrijeme je za omiljene serije

Iako svakodnevno u naše rituale ulazi barem jedna serija ili film, često to nije dovoljno da bismo pogledali sve što nas zanima. Iskoristite ove dane za binge ili gledanje filmova za koje inače jednostavno nemate vremena. Najljepši talijanski, francuski i španjolski ljubavni filmovi idealni su za kratak bijeg od stvarnosti.

Čitajte, čitajte, čitajte

Što ima bolje od toga kada ne morate ići nigdje već lijepo ušuškani u kauč i dekicu možete prionuti na omiljene književne naslove? Rekli bismo ništa. Knjige će vam pomoći da se osjećate bolje i da barem nakratko zaboravite na stanje u kojem se nalazite. Ovdje pronađite super prijedloge i zahvalite nam kasnije.

Spa trenutak u vašoj kupaoni

Iako ste bolesni i nije vam do ničeg, možda je upravo sada vrijeme da nagradite vaše tijelo jednim divnim spa trenutkom. Opustite se u kadi uz mirisne svijeće i toplu kupku. Sredite kožu, kosu, nokte, ušuškajte se u omiljenu mekanu pidžamicu. Neka ovi trenutci budu podsjetnik da i vašem tijelu kao i umu treba vremena da se odmori. Topli čaj od đumbira ubrzat će proces ozdravljenja.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori