Ilica 33 dobiva jednu veselu terasu na sasvim neočekivanom mjestu

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ilica 33 (@ilica33)

Prošlo je više od tri mjeseca od velikog potresa u Zagrebu, u kojem je mnogo toga uništeno, a brojne obitelji ostale su bez svojih domova. Prizori koji su nam postali svakodnevni u samom centru grada, oni su velikih dizalica s radnicima koji neumorno rade na popravljanju oštećenih dimnjaka, krovišta i stanova. Dok se čeka Zakon o obnovi grada Zagreba, ništa nam ne preostaje nego uzeti stvari u svoje ruke, a isto to učinili su stanovnici Ilice 33, koji su inače tužan prizor uništenog potkrovlja, u moru negativnih vijesti, odlučili pretvoriti u jednu vrlo pozitivnu priču.

Svoju priču podijelili su sa svima zainteresiranima u grupi Potres u Zagrebu – Svi mi u centru:

“Evo jedne vesele priče iz centra. Znamo svi kakvo je stanje, svi prolazimo kroz iste probleme s gradom, državom, tramvajima, GSKG-om, dimnjačarima… Mi u Ilici 33 odlučili smo napraviti nešto lijepo i od rupe u zabatnom zidu privremeno napraviti terasu. Mjesto gdje možemo uživati dok čekamo zakon i sve ostale tehnikalije. Ovo nije nikakav promo, nemamo šank, ne prodajemo ništa, ne politiziramo, samo želimo podijeliti malo pozitive sa svima koji prođu Ilicom i zahvaliti se svim dobrim ljudima koji su pomogli da ova terasa i nastane. Ima u Zagrebu (a vjerujem i ostatku Hrvatske) jako puno dobrih, sposobnih i kvalitetnih ljudi. I kroz Instagram stranicu ilica33 zelimo to i pokazati. Tek smo krenuli i imamo još dosta posla, ali ako vam zafali malo dobrih vijesti potražite nas na Instagramu, pogledajte kako je sve skupa nastalo i podržite nas pokojim lajkom.”

Riječ je o jednoj veseloj terasi na sasvim neočekivanom mjestu, na kojoj će sigurno nastati mnoge lijepe priče u ovim i ne tako lijepim vremenima za brojne građane Zagreba!

Foto: Instagram

0