Vijest koja nas je razveselila: ChiaCups uskoro otvara kafić u centru Zagreba
Vijest koja nas je razveselila: ChiaCups uskoro otvara kafić u centru Zagreba

Vijest koja nas je razveselila: ChiaCups
uskoro otvara kafić u centru Zagreba

Ne samo što je petak, već su nas razveselile i vijesti koje smo uspjeli uhvatiti na Instagram profilu ChiaCups studia iza kojeg stoji Filipa Sorko. Već naveliko poznate kao najfotogeničnije šalice, njihov dizajn i uzorci ono su što ih čini posebnim i šarmantnima. Filipa nas svaki put iznova razveseli novim prigodnim kolekcijama, a svakako jedna od ključnih stvari jest što su one ručno rađene, s puno ljubavi.

Međutim, ovoga puta razveselila nas je vijestima da uskoro otvara vrata fizičke trgovine i svog prvog kafića na križanju Palmotićeve i Šenoine ulice. Što znači samo jedno – na par koraka od centra grada moći ćete uživati u kavi ili čaju i to iz najljepših keramičkih šalica. Ima li ljepšeg osjećaja od onoga kada ulice krase jesenske boje, a vi u toplini kafića uživate u omiljenom napitku okruženi mirisom kave?

Nestrpljivi u iščekivanju otvorenja, kontaktirali smo Filipu koja nam je otkrila neke detalje.

Bit će to prvi točkasti kafić (koliko smo mi uspjeli istražiti), a u prostoru ćemo sve detalje koje možemo izraditi u keramici – od pločica za šank, lustera, ukrasa na stolovima itd.

Stoga jedva čekamo zakoračiti u ChiaCups svijet te iz kafića izaći s omiljenom šalicom. Budno pratimo sve novosti i jedva čekamo vidjeti kako će sve skupa izgledati. Sve detalje donosimo uskoro.

Foto: Instagram (@chiacups.studio)

Učitati još
Zatvori