Nakon Chia Cups šalica, u prodaju su stigle jednako slatke vaze
Nakon Chia Cups šalica, u prodaju su stigle jednako slatke vaze

Nakon Chia Cups šalica, u prodaju su
stigle jednako slatke vaze

Dani su sve duži, a s toplijim vremenom polako razmišljamo o proljeću. Jedan od prvih vjesnika proljeća svakako je cvijeće koje donosi živost, kako u prirodi tako i u našim domovima. S prvim danima proljeća želimo i svoj dom pretvoriti u pravu proljetnu oazu, a cvijeće nam je svakako jedna od omiljenih dekoracija. Uz njega se odmah bolje osjećamo. Kako bismo barem malo u svoj dom unijeli dašak prirode, volimo posegnuti za tradicionalnim ružama, tulipanima ili drugim proljetnicama. Ipak, što je lijepi cvijet bez lijepe vaze?

Prve Chia Cups vaze

Tu nam je izbor još teži jer volimo vaze u raznim oblicima i izrađene od raznih materijala. Stoga smo vam ovoga puta odlučili olakšati izbor. Naime, svima dobro poznati domaći brend Chia Cups koji izrađuje predivne ručno rađene točkaste šalice nedavno nas je razveselio novostima o prvim točkastim vazama.

Chia Cups studio prije par dana je predstavio na svom službenom Instagram profilu ove preslatke vaze. Riječ je o prepoznatljivo točkastom dizajnu koji krasi vaze nepravilnog oblika i zlatne ručkice koje im daju jednu dozu glamura.

Točka, točka, točkica…

Imamo tri veličine, s tri različita uzorka točkica, tako da sami možete izabrati želite li samo jednu ili si sami složiti komplet, rekla nam je Filipa Sorko.

Dostupne za narudžbu

Dakle, vaze su dostupne u tri veličine – small s nešto sitnijim točkicama, medium s malo većim, a large krase velike točke. Vaze su dostupne za narudžbu preko njihovog web-shopa. Nakon zaprimljene narudžbe, ovi vrijedni kreativci kreću u njihovu izradu, a isporuku možete očekivati za nekih mjesec dana nakon čega se možete prepustiti uživanju u mirisu cvijeća u točkastim vazama koje su i nas osvojile.

Foto: Dalibora Bijelić

Učitati još
Zatvori