Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi vjenčali su se u tajnosti
Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi vjenčali su se u tajnosti

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi
vjenčali su se u tajnosti

Omiljena Stranger Things glumica Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi, sin Bon Jovija nedavno su se vjenčali u tajnosti. Nakon zaruka u travnju 2023. godine, par je odlučio da nešto ostavi za sebe. Tako su, prema internet glasinama, stali na ludi kamen u tajnosti. Iako su navedene internet glasine skoro jedini izvor ovih vijesti, Millie i Jake su se nedavno pojavili noseći vjenčane prstene u everyday outfitima. Internetom se također šuška da će veća wedding ceremonija biti organizirana krajem godine. Ova ljubavna priča svjetlost dana ugledala je još 2021. godine, a počinje kao i svaka suvremena romansa – Instagramom. Međutim, kao što znamo tajni recept ne postoji, jedino što ostaje je da ih pratimo u novim karijernim i osobnim podvizima.

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi – brief history

Millie Bobby Brown, zvijezda serije Stranger Things i Jake Bongiovi, sin rock legende Jona Bon Jovija, postali su jedan od najpraćenijih mladih parova u Hollywoodu. Njihova veza počela je 2021. godine, kada su prvi put viđeni zajedno u javnosti. Od tada su njih dvoje postali sve bliži, često dijeleći zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Millie i Jake su se upoznali preko društvenih mreža a ubrzo su otkrili da dijele mnoge interese i vrijednosti. Njihova veza je postala službena kada su zajedno prošetali crvenim tepihom na nekoliko važnih događaja. Jake je uvijek pružao podršku Millie u njenoj karijeri, dok je ona isto tako bila uz njega tijekom njegovih studija i osobnih poduhvata, što se može zaključiti na osnovu zajedničkih fotografija na njenom Instagram profilu.

Par često putuje zajedno i uživa u raznim avanturama, što rado dijele sa svojim pratiteljima na Instagramu. Oboje su vrlo aktivni na društvenim mrežama, gdje se može vidjeti koliko su bliski i sretni zajedno. Njihova veza je inspiracija mnogim mladima, jer pokazuju kako ljubav može cvjetati čak i pod svjetlima reflektora. Usprkos svojoj mladosti, Millie (20) i Jake (22) su pokazali zrelost i posvećenost u svojoj vezi, gradeći je na povjerenju i međusobnoj podršci.

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@milliebobbybrown)

Učitati još
Zatvori