Maskice s likom vašeg ljubimca jako su cool dodatak pametnom telefonu

Maskice s likom vašeg ljubimca jako su
cool dodatak pametnom telefonu

@millerthegoldy

Kamo god krenuli vaš ljubimac sada može ići s vama! Na Instagramu smo otkrili jako cool brend koji slike ljubimaca printa na maskice za mobitele, a vlasnici su pohrlili za svojim primjerkom. Talentirani tim grafičkih dizajnera na čelu s osnivačima, Oscarom i Ophelijom pokrenuo je Pets United sa sjedištem u Hong Kongu. S obzirom na to da su oboje ljubitelji životinja i ponosni vlasnici pasa ideja za konceptom javila se sasvim prirodno. Kako bi njihovi mezimci u svakom trenutku bili s njima odlučili su ih naslikati na zaštitne maskice za svoje pametne telefone.

Pets United: najšarmantnije maskice za mobitele

@duke_louie

Kako bi najljepše uspomene oživjeli, ne postoji bolji način nego da ih pretvorite u nešto vizualno i opipljivo. Barem su – vođeni tim motom, vlasnici Pets Uniteda krenuli u izradu maskica za pametne telefone. Kod njih u timu diskriminacije nema, a dobrodošli su svi kućni ljubimci: psi, mace, glodavci, papige…

@meritthemini

Na vama je da im pošaljete željenu sliku u visokoj rezoluciji, a u roku od tjedan do dva na kućnu adresu stiže vam cool asesoar za mobitel. Na jednu masku stanu do tri ljubimca, a ako ih imate više obratite se dizajnerima za moguće opcije, a dostava je besplatna.

Učitati još
Zatvori