Marko Tolja otkrio divnu vijest: Po drugi put je postao otac
Marko Tolja otkrio divnu vijest: Po drugi put je postao otac

Marko Tolja otkrio divnu vijest: Po
drugi put je postao otac

Sredinom travnja, pjevač Marko Tolja je iznenadio obožavatelje sretnim vijestima da sa suprugom Anom očekuje drugo dijete.

Na Instagramu je objavio preslatku crno-bijelu fotografiju na kojoj uz njih dvoje pozira i četverogodišnji sin Maro koji ljubi mamin trudnički trbuščić.

A što ima novog kod vas?!, našalio se Marko, a ispod fotografije su se nanizale čestitke brojnih njegovih kolega, prijatelja i obožavatelja.

Ovih dana stigla je i službena potvrda kako je obitelj Tolja postala bogatija za još jednog člana, točnije drugog dječaka za kojega su roditelji odabrali ime Niko. Sretno vijest pjevač je potvrdio na svom Insgaramu, objavivši fotografiju na kojoj mlađeg sina drži za ruku. Objavu je popratio stihovima pjesme Olivera Dragojevića, napisavši: Ti samo pusti se, u moje ruke sigurne.

Da je roditeljstvo najteži posao na svijetu, stvarno nije floskula. Prepuno je izazova koje možeš shvatiti tek kada dobiješ dijete. Nitko te na to ne može pripremiti. Jednostavno, ideš po feelingu, a mislim da svatko ima taj feeling urođen negdje duboko u sebi. Nastojim biti što opušteniji kao roditelj. Bez puno nerviranja i sve situacije rješavati razgovorom i što smirenije moguće. Makar je to u nekim slučajevima praktički nemoguće. Ali, s druge strane, koliko god nekad klinci znaju biti teški, mislim da nema veće ljubavi i sreće. Sve što sam očekivao od roditeljstva, to sam i dobio, a to je osjećaj ispunjenosti i ogromne sreće i ljubavi, kazao nam je pjevač povodom Dana očeva.

Podsjetimo, Marko Tolja suprugu Anu upoznao je na društvenim mrežama, a zaručili su se nakon pet godina veze. U srpnju 2018. vjenčali su se u Istri, a u veljači 2019.  na svijet je stigao Maro. Prilično tajnovit kad je obiteljski život u pitanju,  pjevača i njegovu suprugu rijetko imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti. Jednom prilikom je otkrio da ga je Ana osvojila upravo samozatajnošću i time što ju eksponiranost u javnosti uopće ne zanima.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori