Marko Tolja otkrio divnu vijest: Očekuje drugo dijete sa suprugom Anom
Marko Tolja otkrio divnu vijest: Očekuje drugo dijete sa suprugom Anom

Marko Tolja otkrio divnu vijest: Očekuje
drugo dijete sa suprugom Anom

Pjevač Marko Tolja jučer je iznenadio obožavatelje sretnim vijestima da sa suprugom Anom očekuje drugo dijete.

Na Instagramu je objavio preslatku crno-bijelu fotografiju na kojoj uz njih dvoje pozira i četverogodišnji sin Maro koji ljubi mamin trudnički trbuščić.

A što ima novog kod vas?!, našalio se Marko, a ispod fotografije su se nanizale čestitke brojnih njegovih kolega, prijatelja i obožavatelja.

Da je roditeljstvo najteži posao na svijetu, stvarno nije floskula. Prepuno je izazova koje možeš shvatiti tek kada dobiješ dijete. Nitko te na to ne može pripremiti. Jednostavno, ideš po feelingu, a mislim da svatko ima taj feeling urođen negdje duboko u sebi. Nastojim biti što opušteniji kao roditelj. Bez puno nerviranja i sve situacije rješavati razgovorom i što smirenije moguće. Makar je to u nekim slučajevima praktički nemoguće. Ali, s druge strane, koliko god nekad klinci znaju biti teški, mislim da nema veće ljubavi i sreće. Sve što sam očekivao od roditeljstva, to sam i dobio, a to je osjećaj ispunjenosti i ogromne sreće i ljubavi, ispričao nam je pjevač povodom Dana očeva.

Suprugu Anu upoznao je na društvenim mrežama, a zaručili su se nakon pet godina veze. U srpnju 2018. vjenčali su se u Istri, a u veljači 2019.  na svijet je stigao Maro. Prilično tajnovit kad je obiteljski život u pitanju, Marka i njegovu suprugu rijetko imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti. Jednom prilikom je otkrio da ga je Ana osvojila upravo samozatajnošću i time što ju eksponiranost u javnosti uopće ne zanima.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori