Dok iščekujete sutrašnju tekmu, možete pogledati dokumentarac o Luki Modriću
Dok iščekujete sutrašnju tekmu, možete pogledati dokumentarac o Luki Modriću

Dok iščekujete sutrašnju tekmu, možete pogledati dokumentarac o Luki Modriću

Čini se da je cijela nacija u stanju nestrpljivog iščekivanja i kao da je svima na umu samo nogometno prvenstvo. Utakmica protiv Brazila probudila je i najuspavanije navijače i sada smo svi u niskom startu do sutra u 20 sati. Polažu se velike nade u daljnji uspjeh naše reprezentacije, a ponosni na igru koju su igrali do sada, svakako smo ih zahvalni što su još jednom Hrvatsku pozicionirali na svjetskoj mapi.

Sve situacije koje su se redale nakon što je posljednji zvižduk označio kraj utakmice s Brazilom i tu veliku pobjedu, pod povećalom su medija i javnosti. Najslađi trenuci nogometaša i njihovih obitelji, kako su na pobjedu reagirale supruge i djevojke, najbolje fore na društvenim mrežama koje su uslijedile te inspirativni razgovor Modrića i Livakovića koji se prepričavao proteklih dana. Upravo je taj razgovor zauzeo ključno mjesto u dokumentarnom serijalu Captains koji je nastao u suradnji FIFA-e i Netflixa.

Dokumentarni serijal Captains

Captains kroz šest epizoda prati šest kapetana svjetskih nogometnih reprezentacija uoči nogometnog prvenstva u Katru. U fokusu su Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon), Thiago Silva (Brazil), Hassan Maatouk (Libanon), Brian Kaltack (Vanuatu), Andre Blake (Jamajka) i naš Luka Modrić. Kako sam Netflixov opis kaže: Ova dokumentarna serija predstavlja bol i trijumfe šestorice kapetana i njihovih momčadi koji se u kvalifikacijama bore za mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2022.

Osim behind the scenes događanja, serijal istražuje i njihovu povijest, djetinjstvo, prve nogometne korake, put do pozicija na kojima sad jesu. Lukina priča već je mnogima poznata, no dirljivi isječak koji je FIFA objavila na svojem Instagramu možda vas potakne da se uoči nove velike utakmice podsjetite zašto je baš Luka broj jedan. Isječak donosimo u nastavku, a cijeli serijal Captains pogledajte na Netflixu.

Učitati još
Zatvori