Najslađi mali navijači koji su pobjedu proslavili u zagrljaju očeva
Najslađi mali navijači koji su pobjedu proslavili u zagrljaju očeva

Najslađi mali navijači koji su pobjedu
proslavili u zagrljaju očeva

I tri dana nakon pobjede nad Brazilom, dojmovi se nisu slegli. S nestrpljenjem iščekujemo sljedeću utakmicu, a nadamo se najboljem ishodu za naše Vatrene. Svoju su borbenost pokazali u petak na Svjetskom nogometnom prvenstvu kada su nakon 120 napetih minuta te 11-eraca uspjeli izboriti polufinale.

Najslađi navijači

Naime, nakon utakmice Hrvati su slavili, a Brazilci nisu mogli sakriti suze. Naše su Vatrene u Kataru na utakmicu s Brazilom došli podržati vjerni navijači, ali i njihove obitelji. Najvjerniji navijači, ipak su njihovi najmlađi koji su nakon uspješno odigrane utakmice potrčali u zagrljaj očeva. U nastavku izdvajamo najslađe trenutke slavlja naših Vatrenih.

 

Profimedia: Dominik Livaković grli malog obožavatelja

Kovačić

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić raznježila je svoje brojne pratitelje storyjem na kojem je objavila emotivni videom svog supruga, sina Ivana i Luke Modrića. Na videu Luka grli i ljubi Matea i malenog Ivana kojem je bio kum na krštenju.

Budimir

Ante Budimir je pobjedu proslavio u društvu svoje djece, dvojice sinova koje je nježno nosio u rukama po terenu. U jednom trenutku naš vratar Ivo Grbić je u naručje uzeo njegovog starijeg sina Tomu.

Profimedia: Ivo Grbić (lijevo) i Ante Budimir (desno)

Modrić

Luka Modrić u petak imao posebnu podršku na tribinama. Uz suprugu Vanju, utakmicu su pratila i njegova djeca. Nakon pobjede, djeca su sva sretna potrčala čestitati tati, a Modrić ih je grlio i ljubio. Djeca su čestitala i ostalim tatinim suigračima.

Profimedia

Pašalić

Supruga hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića objavila je na svom Instagram profilu preslatku fotografiju svog supruga i njegovog najvećeg navijača – malenog sinčića Luke koji u zagrljaju ponosnog tate slavi veliku pobjedu Hrvatske protiv Brazila.

Sin Ivana Perišića ukrao pažnju svojim potezom

Međutim jedan je dječak posebno ukrao pozornost nakon utakmice i to svojim nježnim potezom. Radi se o 10-godišnjem Leonardu Perišiću, sinu Ivana Perišića, koji je nakon utakmice prišao uplakanom Neymaru.

Neymar
Profimedia
Profimedia

Sportski duh

Leonardo nije propustio priliku pružiti ruku svom idolu – uplakanom Neymaru i čestitati mu na dobroj igri. Ovaj 30-godišnji napadač Paris Saint-Germaina reagirao je vrlo emotivno na dječakov potez te ga je zagrlio i nježno poljubio u glavu, a mališan je otrčao s osmijehom na licu. Fotografija je to koja je obišla svijet, a koja je pravi prikaz toga kako se sportski i dostojanstveno slavi pobjeda.

Komentari na ovaj potez Leonarda i reakciju Neymara i više su nego pozitivni. Jedni hvale dobar kućni odgoj, kao i nježnu i dostojanstvenu gestu Neymara koji je priuštio svom malom obožavatelju nezaboravan trenutak.

Foto: Profimedia, Instagram (@marijaapasalic, @mateokovacic8@neymarjrsiteoficial)

Učitati još
Zatvori