Imamo odličnu ideju za izlet – kreće ‘Ljeto u Samoboru’
Imamo odličnu ideju za izlet – kreće ‘Ljeto u Samoboru’

Imamo odličnu ideju za izlet – kreće
‘Ljeto u Samoboru’

Šarmantni Samobor uvijek je izvrsna destinacija za šetnju i ručak vikendom, a sada imate još jedan razlog da posjetite ovaj prekrasni gradić. Ovoga petka kreće manifestacija Ljeto u Samoboru. I ove godine mjesto radnje je park kod Samoborskog muzeja, a posjetitelje očekuju vrhunska hrana i zabavni program za sve uzraste.

U zelenoj oazi, parku iza muzeja uz potok Gradnu, djeca će u prijepodnevnim satima moći uživati u druženju. Na programu su razne edukativne, kreativne i zabavne radionice i pričaonice. Popodnevni  su sati namijenjeni uživanju u nastupima DJ-a, a večernji u koncertima poznatih glazbenih izvođača.

Otvaranje rezervirano za okuse i mirise mora

Prvi dan Ljeta u Samoboru rezerviran je za morsku temu. Okusi, mirisi i glazba Dalmacije zavladati će manifestacijom. Poželjno je slijediti i dress code koji bi trebao uključivati mornarske pruge. Na meniju su razne morske delicije, a dalmatinsko-samoborski koktel, posebno osmišljen za ovu prigodu, osvojit će vaša nepca.

Klapa Šufit zadužena je za potpuni morski ugođaj, a na istoj pozornici, između ostalih, 5. srpnja nastupit će Roko Vušković, a dan poslije Luka Nižetić.  Grupa Pavel nastupa 9. srpnja, a 10. srpnja za odličnu atmosferu zadužen je Matija Cvek.  Svi koncerti počinju u 21 sat. Nastupit će još Trnje Live Acoustic, u ponedjeljak 3. srpnja, Miriiam&Eric u četvrtak, 7. srpnja i Stjepan Lach u petak, 8. srpnja.

Spas od vrućine na predivnoj lokaciji

Ulaz na sva događanja i ove je godine slobodan, a Ljeto u Samoboru još će jednom pružiti savršenu oazu i spas od vrućina za sve posjetitelje. Manifestacija traje do 10. srpnja, a kompletan program možete pogledati na službenim stranicama Grada Samobora.

Foto: Edin Tuzlak

 

Učitati još
Zatvori