Kako osvojiti personalizirane edukativne slikovnice koje će vaši klinci obožavati?
Kako osvojiti personalizirane edukativne slikovnice koje će vaši klinci obožavati?

Kako osvojiti personalizirane edukativne slikovnice koje će vaši klinci obožavati?

Zagreb, 1. rujna 2023. – Lidl Hrvatska je predstavio novi projekt u suradnji s Tvornicom snova – Tajne moga zavičaja. Riječ je o jedinstvenoj, inovativnoj slikovnici koja roditeljima i djeci omogućava upoznavanje s tradicijom i ljepotama hrvatskih zavičajnih krajeva. Ovaj program vjernosti trajat će od 4.9. do 5.11. ili do isteka zaliha, a sudjelovati možete tako da skenirate Lidl Plus aplikaciju i za svakih potrošenih 25€ (188,36 kn) na jednom računu osvajate 1 bod. Kada sakupite 6 bodova, u aplikaciji ćete moći preuzeti digitalni kupon za besplatnu personaliziranu slikovnicu.

Slikovnica sadrži zanimljive činjenice o Hrvatskoj

Ova posebna slikovnica omogućit će najmlađima diljem Lijepe Naše da postanu glavni junaci priče o zavičaju. Čitav sadržaj je personaliziran na ime djeteta, a naslovnica osim imena vašeg mališana nudi i mogućnost biranja hrvatske regije kao pozadine. Slikovnica ima više od 6000 opcija izgleda djeteta te sadrži više od 100 zanimljivih činjenica o Hrvatskoj, ukrašenih prekrasnim ilustracijama.

Okusi zavičaja slave 10 godina

“Želja nam je da kroz slikovnicu naši najmlađi otkriju zanimljivosti o zemlji u kojoj žive te da im služi kao podsjetnik da čuvaju i njeguju tradiciju i ljepotu svih hrvatskih krajeva. Budući da ove godine slavimo 10 godina naše robne marke Okusi zavičaja, u slikovnicu smo prirodno integrirali sadržaj brenda kojim
se ponosimo“ – istaknula je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Lidl je organizirao kviz u parku Rougemarin

Slikovnica je predstavljena u oazi zagrebačkog Rougemarin Parka, a događaj je vodila Zlata Mück Sušec. Najzabavniji dio svakako je bio kviz „4 kutka moga zavičaja“, koji je osmislio i vodio poznati hrvatski kvizaš i sastavljač pitanja za Potjeru Silvije Pleština Plestigram. Četiri tima predvođena Mašom Zibar (nizinska Hrvatska), Danijelom Bilićem (primorska Hrvatska), Hungry Miletom (gorska Hrvatska) i Vlatkom Štamparom (brežuljkasta Hrvatska) odmjerili su snage u zanimljivom testu o poznavanju Hrvatske. Nakon veselog razgibavanja moždanih vijuga u kojima su sudjelovala i djeca, uslijedio je ručak pripremljen od namirnica Lidlovih Okusa zavičaja.

Tim od 18 ljudi radio na produkciji slikovnice

Goran Galetić iz Tvornice snova ovom je prilikom poručio: „Želimo zahvaliti Lidlu što nam je ponovno ukazao povjerenje i pružio mogućnost da radimo na jednom ovako zanimljivom projektu. Punih 9 mjeseci tim od 18 osoba je marljivo radio na produkciji personalizirane slikovnice Tajne moga zavičaja. Uveli smo neke nove mogućnosti personalizacije i zaista smo uživali u procesu stvaranja ove knjige. Nadamo se da će u knjizi uživati i mališani i njihovi roditelji iz svih zavičaja Hrvatske!“

Prva slikovnica je prošla vrlo uspiješno

Podsjetimo, Lidl Hrvatska prošle je godine u suradnji s Tvornicom snova lansirao prvu zajedničku personaliziranu pričo-kuharicu Skuhaj priče svoje. Kao program vjernosti, Lidlovi kupci imali su priliku sakupljati bodove i besplatno preuzeti personaliziranu pričo-kuharicu, punu praktičnih i zabavnih recepata koji se mogu pripremati s najmlađima. Potaknuti uspjehom ovog projekta, Lidl i Tvornica snova su osmislili svoj idući inovativni projekt za klince i klinceze – Tajne moga zavičaja.

Slikovnicu možete kupiti ili preuzeti nakon 6 skupljenih bodova

Ovaj program vjernosti trajat će od 4.9. do 5.11. ili do isteka zaliha, a sudjelovati možete tako da skenirate Lidl Plus aplikaciju i za svakih potrošenih 25€ (188,36 kn) na jednom računu osvajate 1 bod. Kada sakupite 6 bodova, u aplikaciji ćete moći preuzeti digitalni kupon za besplatnu personaliziranu slikovnicu. Osim kao dio programa vjernosti u Lidl Plus aplikaciji, slikovnica Tajne moga zavičaja će biti dostupna i u prodaji u istom razdoblju po cijeni od 33,05 eura.

Više o personaliziranoj slikovnici Tajne moga zavičaja saznajte na linku.

Učitati još
Zatvori