Tri čarobne destinacije u blizini, za tri adventska vikenda u prosincu
Tri čarobne destinacije u blizini, za tri adventska vikenda u prosincu

Tri čarobne destinacije u blizini, za tri
adventska vikenda u prosincu

Prvi adventski sajmovi ovog su vikenda otvorili svoja vrata. Za one koji žele doživjeti blagdanski duh obližnjih domaćih i europskih gradova te se istodobno zagrijati aromatičnim kuhanim vinom, prepustiti se toplini božićnih lampica i dekoracija, FlixBus predlaže tri obližnje destinacije za tri adventska vikenda u prosincu. Predložene destinacije su lako dostupne za kratko jednodnevno ili vikend putovanje bez automobila uz uštede, udobnost, sigurnost i bezbrižnost tijekom putovanja.

Flixbus adventska putovanja

Rijeka

Jedan od najčudesnijih adventskih sajmova u Hrvatskoj je upravo onaj u Rijeci. Posjetite Advent na Gradini i doživite svoju vlastitu bajku na Trsatskom kaštelu okružni s 12 kilometara božićnih lampica. Divite se ručno izrađenim jaslicama s više od 500 elemenata, 125 različitih figurica i 12 betlehemskih kućica te uživajte u širokoj gurmanskoj ponudi na adventskim kućicama unutar zidina kaštela.

Flixbus adventska putovanja

Budimpešta

Prema European Best Destinations, Budimpešta, točnije adventski sajam u Bazilici, proglašen je i ove godine, po drugi puta najljepšim adventskim nadolazećim sajmom u Europi. Neka vas upravo ova činjenica namami da se odlučite na vožnju do glavnog grada Mađarske. Ono što se posebno ističe za vrijeme trajanja sajma jest veličanstvena video projekcija na pročelju Bazilike koja će vam osigurati 3D vizualno iskustvo te vas očarati i odvesti u novu dimenziju božićne bajke.

Flixbus adventska putovanja

Beč

Tradicionalni obilazak Beča tijekom prosinca, nezaobilazno je mjesto svih ljubitelja božićne čarolije. Svježi zimski zrak, svjetlucanje tisuća božićnih lampica, zveckanje staklenih kuglica te ručno izrađene dekoracije brojnih lokalnih obrtnika, miris punča, pečenih kestena ili krumpira, svježeg kruha i štrudli, dok ste okruženi veličanstvenim povijesnim građevinama čine ovaj grad nezaobilaznom adventskom destinacijom.

Flixbus adventska putovanja

Ukoliko su vas ove čarobne, a vrlo bliske destinacije namamile da ih posjetite ovog Adventa, dodatno će vas razveseliti i činjenica da do njih možete stići povoljno, jednostavno, udobno i bezbrižno uz FlixBus. Točni polasci u smjeru ovih, ali i drugih destinacija, mogu se provjeriti putem FlixBus web stranice ili besplatne mobilne aplikacije.

Izdvojite vrijeme za sebe i svoje najdraže

Zahvaljujući pogodnostima kao što su više prostora između sjedala, besplatan internet i utičnice za punjenje vaših uređaja, adventske vikende možete provesti potpuno bezbrižno i u skladu s vašim budžetom. U užurbanom svakodnevnom tempu, izdvojite vrijeme za sebe i svoje najdraže, udobno se smjestite u toplini svog doma, te putem besplatne mobilne aplikacije izaberite svoju omiljenu adventsku destinaciju, ponesite omiljenu knjigu koja će vam skratiti putovanje i krenite na čaroban put kroz najčudesniji mjesec u godini.

Flixbus adventska putovanja

FlixBus putnicima na raspolaganju je više od 3.000 destinacija u 39 zemalja diljem svijeta s preko 400.000 dnevnih autobusnih veza.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori