Ovog ljeta pijemo legendarni Pipi

Ovog ljeta pijemo legendarni Pipi

Jedan od najljepših zagrebačkih parkova, skriven između Tomićeve, Strossmayerovog šetališta i Ilice, i ovog ljeta živi punim umjetničkim plućima. Krajem svibnja započelo je treće izdanje Art Parka koje će kroz svakodnevni program nastaviti obogaćivati gradsku ponudu sve do kraja rujna. Ugodna ljetna popodneva, opuštena atmosfera, galerija na otvorenom koja se stalno upotpunjava novim radovima te raznovrstan program koji uključuje radionice, projekcije filmova, ping pong turnire, kvizove i puno dobre glazbe, razlozi su radi kojih je Art Park omiljen baš svim generacijama.

Pipi se pije u Art Parku

Tim bezbrižnim zagrebačkim popodnevima u Art Parku se ovog ljeta kao stalni gost pridružio i sok Pipi, osvježavajuća narančada iz Dalmacije koju starije generacije itekako dobro pamte, a nove tek upoznaju. Prošle je godine Pipi doživio i redizajn etikete koju potpisuje svjetski poznati illustrator Mads Berg, o čemu smo vam pisali ovdje. Zadržavši svoj prepoznatljivi retro štih Pipi je postao modernim pićem za nove generacije. Ovog ljeta svoj put je nastavio graditi uz jedinstvene projekte koji stvaraju drugačije urbane priče. Sezonu gostovanja u Zagrebu započeo je na festivalu Design District Zagreb, a nastavlja u Art Parku gdje se Pipijem možete osvježiti do kraja rujna.

“Želimo se povezati s ljudima koji stvarima prilaze na drugačije načine. Niti naš put nije klasičan, a na kraju se nekako uvijek povežeš s onima koji su ti bliski u razmišljanju. U vremenu kada mnogi odustaju jer misle da se po utabanom putu više ništa kvalitetno ne može napraviti, zaista cijenimo one koji traže nove načine. Art Park je, također, jedan od takvih. Zadovoljstvo nam je biti dio scene koja se tek stvara, dio mjesta gdje se ljudi druže i koji dolaze u park kako bi pobjegli od uniformiranih lokacija .” poručuju iz Pipija.

Tirkizna bočica i dvije žute kečkice koje ćete sresti u Art Parku  podsjetit će vas na šarmantnu dalmatinsku bezbrižnost, a upravo tako žele da se osjećate dok ispijate Pipi za vrućeg ljetnog zagrebačkog popodneva. Bezbrižno ljetno uživanje ne mora nužno biti rezervirano samo za boravak uz plažu već gdjegod sretnete Pipi, a ona ovo ljeto provodi vrijeme u Art parku.

O svim budućim aktivnostima Pipija u Art Parku informirajte se putem Facebook stranice Art Park Zagreb.

Foto: Domagoj Blažević (Art Park), Marija Gašparović i Igor Dugandžić (Design District Zagreb)

Učitati još
Zatvori