Omiljeni Art park ove godine seli se na novu zagrebačku lokaciju
Omiljeni Art park ove godine seli se na novu zagrebačku lokaciju

Omiljeni Art park ove godine seli se na
novu zagrebačku lokaciju

Omiljeni putujući ljetni projekt Art park ovog svibnja slijeće brzo i sigurno na šarene tepihe umjetničkog dvorišta u centru Zagreba. Trenutno najuzbudljivija umjetnička lokacija u gradu, studio i galerija Klet u Ilici 73, postat će dom Art parku u sklopu trodnevne manifestacije 24., 25. i 26. svibnja 2024.

Art park

Tri slatka umjetnička dana započet će velikim otvorenjem izložbe Zvonimira Haramije Hansa u petak, 24. svibnja 2024. Koprivnički umjetnik samostalno izlaže od 2004. godine, a do danas je imao 18 samostalnih i desetak skupnih izložbi te je sudjelovao na desetak street art festivala. Kao animator radio je na različitim projektima Croatia i Zagreb filma i animiranim video spotovima različitih glazbenika, a autor je kratkog animiranog filma, Monster Master. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i izradom animiranih video spotova te slikanjem murala.

Otvorenje izložbe upotpunit će još jedan poznati umjetnik, Lunar, koji će tu večer selektirati glazbu dok će se za hranu i piće pobrinuti Langosh banda i Smuc kamion. Subota 25. svibnja 2024. bit će prilika za razgled izložbe u miru i još jedno druženje uz glazbu kada će je mudro odabirati Michel Kubaček i Boris Bare. Nedjeljno Art park druženje uz kraljevski gulaš završava 26. svibnja 2024. što će ujedno biti i posljednja prilika za izložbu te večernji film uz kokice. Program će svakodnevno trajati od 16 sati do ponoći.

Art park
Zvonimir Haramija Hans
Art park

Ovogodišnja trodnevna manifestacija Art park Zagreb u skrivenom dvorištu preko puta zagrebačkog Britanskog trga bit će tranzitna lokacija za dugo toplo ljeto Art parka u Puli. Projekt se održava uz podršku Grada Zagreba te podršku prijatelja i sponzora Festivala kao što su Pivovara Medvedgrad i Cockta.

Detaljne informacije pratite putem službenih FBIG profila.

Foto: Ernest Mazarekić, Patricia Jerković

Učitati još
Zatvori