Ovo je još uvijek najpopularniji bazen na svijetu
Ovo je još uvijek najpopularniji bazen na svijetu

Ovo je još uvijek
najpopularniji bazen na svijetu

U današnjem, tehnološki naprednom svijetu ovisnom o društvenim mrežama, nije se lako svojim proizvodom probiti na tržište, no onaj koji zna iskoristiti alate na raspolaganju i uz to ima vrlo kvalitetnu uslugu, može doista kreirati vrlo unosan posao.

Prvenstveno se tu radi o Instagramu i Pinterestu, mrežama koje korisnici posjećuju u potrazi za inspiracijom i razgledavanjem lijepog, bilo da se radilo o svjetskim lokacijama za putovanja ili odjevnim kombinacijama za naredni dan. I maštaju, spremaju fotografije u Pinterest albume, nanovo dijele, komentiraju te se tako neminovno sadržaj širi dok u potpunosti ne eksplodira i odjednom svi za njega znaju – tako nastaju najpopularniji modni komadi i beauty proizvodi na svijetu, food trendovi, ali i destinacije koje svi žele posjetiti.

@lucitisima
@lucitisima
@chesterburkin
@chesterburkin

Među njima se istaknuo boutique hotel u Maroku, Le Riad Yasmine. Vlasnici ove oaze u Marrakeshu, Gabriel Paris i Alice Tassery, mudro su i pravovremeno iskoristili moć Instagrama te u posjet pozvali Lauren Bullen i Jacka Norrisa, poznatije po svojim profilima @gypsea_lust i @doyoutravel. Dovoljna je bila jedna fotografija njihovog uistinu prekrasnog bazena, koju ste zasigurno vidjeli i vi, da posao procvjeta te da svi drugi influenceri počnu stizati i dalje širiti glas o ovom mjestu. To je etabliralo neraskidivu vezu između vlasnika hotela i blogera koje i danas angažiraju za Instagram suradnje.

@doyoutravel
@doyoutravel

Najčešće je fokusu fotografija upravo prepoznatljivi bazen okružen upečatljivim, tradicionalnim keramičkim pločicama i bujnom vegetacijom, ali nerijetko možete zaviriti i u druge kuteve hotela savršenog za apsolutno uživanje. Posjetiteljima je za rezevraciju na raspolaganju 8 privatnih soba.

@manashika
@manashika

Naravno, ponuditi lijepu fasadu nikad nije dovoljno za uspješan poslovni model. Iako izgleda nadasve ekskluzivno, noćenje u ovom hotelu nije apsolutno nepristupačno širokim masama. Pogotovo ako se uzme u obzir da se radi o intimnom boutique hotelu gdje će usluga biti prilagođena vama i gdje ćete dobiti sve što poželite. Osim lijenog uživanja oko bazena, na krovu se održavaju radionice yoge, tamo se možete sunčati, a nakon istraživanja grada povući se u tradicionalno uređene sobe s modernim twistom.

@d.vs.world
@d.vs.world

Le Riad Yasmine jedno je od onih mjesta kojem posjet nećete požaliti, a Maroko je uvijek na listi najpoželjnijih svjetskih destinacija.

@joicymuniz
@joicymuniz
@lucitisima
@lucitisima

Foto: Instagram (@leriadyasmine)

Učitati još
Zatvori