Najslađi psić s Instagrama koji će u trenutku osvojiti vaša srca

Iz dana u dan sve češće nailazimo na divne Instagram profile koji služe kao mjesto inspiracije. Blogeri, ali i oni koji to nisu, na njima svakodnevno izražavaju svoju kreativnu stranu kroz fotke koje skupljaju tisuće lajkova čim ih objave. No, što je profil ako na njemu nema barem jedne fotke nekog slatkog ljubimca? Efektan Instagram profil i vizualni dojam Zive Javersek svidio nam se na prvu, a jedna sitnica posebno je privukla pažnju- njezin psić. Šarmantni pas ‘tartufar’ savršeno se uklopio u njezin ‘moodboard’ kojeg uz njega krase očaravajuće slike prirode. Ako još niste čuli za pasminu Lagotto Romagnolo u nastavku pročitajte više.

Lagotto Romagnolo kao kućni ljubimac

Ovaj psić podsjeća na pasminu labradoodle, a prepoznatljiv gustoj kovrčavoj dlaci i čvrstoj građi tijela. Može se pohvaliti bogatom poviješću koja seže u 15. stoljeće iz talijanske pokrajine Romagne. Stoljećima se koristi za traženje tartufa i lov na divljač. Srednje su veličine i dosegnu težinu između 10 i 17 kilograma što ih svrstava u kategoriju srednje velikih pasa. Bojom variraju od bijele i sive pa sve do narančaste, srednje su veličine i izvrsni su plivači. Inače, Lagotto Romagnolo je jedna od najrjeđih pasmina na svijetu, a krasi ih vedar karakter i razigrana narav. Jako vole kopati pa ćete se u parku s njima odlično zabaviti.

Savršen psić za Instagramski ‘moodboard’

Ovaj profil definitivno je jedan od onih na kojem ćete se zadržati duže i ‘skrolati’ do nekoliko godina niže. Fotografije predivne prirode kroz sva godišnja doba uz segmente, detalje i naravno neodoljivog bijelog psića krase neke od najljepših postova. Istančani ukus ove djevojke rezultat je jednostavnog interijera u kojeg je uključila svoje omiljene favorite. Kreativnost je najjednostavnije izraziti fotografijom, a spajanjem najboljih u cjelinu nastaje najljepši Instagramski ‘moodboard’ s Lagotto Romagnolom u glavnoj ulozi.

Foto: Instagram (@zivajaversek)

0